Interieur protectie Reinasan

Cleaner. Greener. Safer.

Antibacteriële schoonmaakmiddelen

Antibacteriële schoonmaakmiddelen: Het 24/7 beschermen van materiaalsoorten en oppervlakken zodat deze gemakkelijk te reinigen zijn en veiliger blijven.

Oppervlakte behandeling Dieptereiniging
×

Antibacteriële schoonmaakmiddelen

Als verschillende micro organismen samenkoeken is er sprake van een biofilm. Deze zijn zeer moeilijk te verwijderen en vaak onzichtbaar. Veel chemische, Antibacteriële schoonmaakmiddelen en desinfectans krijgen dit niet (goed) opgelost. De Reinasan protectie voorkomt aanhechting van micro organisme.

Verkooppunten

Effectief

Door oppervlakken te behandelen met Reinasan protectie en deze te onderhouden met de Dieptereinigingsproducten worden schone en veilige resultaten behaald en behouden.

Hygiëne

Bij Reinasan streven we ernaar dat het milieu niet de dupe mag worden van onze nood en behoefte van goede hygiëne.

Veiligheid

Productieprocessen in de voedsel en dranken industrie dienen veilig te verlopen zodat de consument geen nadelige gevolgen kan oplopen.

Beschermt oppervlaktes

Oppervlakte behandeling

De Reinasan protectiemiddelen uit de PSS-serie worden in de poriën van het oppervlak aangebracht door middel van specialistische spuittechnieken. Onze PSS-producten zijn er in drie vormen.

Dieptereiniging Reinasan
Werk milieuvriendelijk

Dieptereiniging

Met gecombineerde technieken en toepassingen van Reinasan wordt gereinigd op moleculair niveau. Leer van de groene technologie uit de natuur en maak schoon met vuil afbrekende katalysatoren: al dan niet in combinatie met microvezel, stoom, water, vibratie en temperatuur.

Dieptereiniging

Touchsafe reiniging Reinasan
Permanente hygiëne

Touchsafe

Touchsafe zorgt voor permanente (24/7) afbraak van verontreiniging en het ontmantelen van bacteriën, virussen en schimmels. TouchSafe is inzetbaar bij o.a. kinderdagverblijven, scholen, het openbaar vervoer, flexwerkplekken, kantoren, sportscholen, zorgcentra, hospitality, tandartspraktijk, zorginstellingen, et cetera. Benieuwd of TouchSafe ook in uw ruimte kan worden ingezet?

Touchsafe

Duurzame technologie Reinasan
Onze visie

Duurzame technologie

Wereldwijd staat duurzaamheid bovenaan de agenda. Europa heeft dit onderwerp vertaald in de Green Deal en Zero Pollution.
Reinasan biedt uw organisaties pasklare, duurzame alternatieven die een gezonde leefomgeving voor mens, dier en milieu bevorderen. Reinasan combineert duurzaamheid met technologie. Door gebruik te maken van de Reinasan methode blijven producten mooi, hygiënisch en verlengt u de levensduur. Onze groene technologie zorgt voor minder afval en er zijn nauwelijks schadelijke neveneffecten voor het milieu.

Meer over Reinasan

Reinasan veelgestelde vragen
Reinasan

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen nano coating en Reinasan Protectie?
Een nano coating is een deklaag. Coatings veranderen de ondergrond/ oppervlak om bijvoorbeeld vloeistoffen af te stoten of om het oppervlak brandwerend te maken. Daarnaast zijn nano coatings passief. Reinasan Protectie wordt in de poriën/structuur van het materiaal aangebracht middels speciale technieken. De Protectie verandert niets aan de ondergrond/oppervlak. Verder is de Reinasan Protectie ten opzichte van een nano coating actief. Licht zorgt voor een 24/7 werking
Wat maakt jullie methoden uniek?
Onze producten ondersteunen elkaar en zijn werkzaam op moleculair niveau
Welke meerwaarde bieden jullie oplossingen?
Structurele verduurzaming op alles wat leeft én economisch gezien
Waarom Reinasan?
Samen een doel realiseren; een schonere, groenere en veiligere wereld ”doorgeven”
Wat zijn de uitgangspunten?
Het verlagen van TCO, verhogen van het rendement (ROI) en structurele verduurzaming realiseren
Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Reinasan werkt uitsluitend met partners die excelleren binnen hun eigen marktsegment. Denk daarbij aan automotive, bouw & vastgoed, chemie, olie & energie, facilitaire diensten, gezondheidszorg & farmacie, groothandel & detailhandel, horeca, ICT, industrie & productie, onderwijs, overheid, reizen & recreatie, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening.

Reinasan onze missie

Duurzame technologie

Onze missie

“Reinasan is mijn levenswerk. Onze unieke methode en producten zijn een combinatie van de kennis die ik in de afgelopen decennia heb opgedaan en mijn visie om de wereld schoner achter te laten. Met onze producten zet ik de nieuwe duurzaamheidsstandaard neer.”

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.