Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Onze filosofie

×

Cleaner. Greener. Safer.

De Reinasan-methode is gebaseerd op vernieuwende milieu- en duurzaamheidsprincipes. De grondlegger van Reinasan, Carl Schoonenberg, wil met zijn levenswerk een groene voetafdruk achterlaten.

Cleaner | Schoner en helder met DCS Reinasan gaat voor het optimale resultaat; rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de specifieke werkomgeving. Samen creëren we:

  • Schoner resultaat; met bio-katalysatoren reinigen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner schoonmaakresultaat.
  • Schonere werkmethodes; voorkom onnodig extra schoonmaakwerk en vereenvoudigd de schoonmaak mogelijk terwijl werkprocessen ter plekke gewoon doorgang kunnen vinden.
  • Heldere processen; gebruikeenvoudige toepassingen, pak problemen aan bij de bron stem het hele proces goed af. Middels heldere stappenplannen en opleidingen borgt u de resultaten in uw organisatie.

Met gecombineerde technieken en toepassingen van Reinasan reinigt u tot op moleculair niveau. Leer van de nanotechnologie uit de natuur en maak schoon met vuil afbrekende, bio-katalysatoren; al dan niet in combinatie met microvezel, stoom, water, vibratie en temperatuur.

Interesse om partner te worden?

De Reinasan-methode is gebaseerd op vernieuwende milieu- en duurzaamheidsprincipes. Voor onze partners zijn er ook diverse andere voordelen te behalen als zij gebruik maken van onze producten.

Bekijk de voordelen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office
Mischa Reinasan Wat leuk dat u interesse heeft. Ik stuur u graag wat informatie toe. Uiteraard sta ik er voor open om met u mee te denken. Ik ben te bereiken op +31 (0)43 - 302 00 41.

Mischa Frijns - Mede-eigenaar Reinasan

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.