Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Onze filosofie

×

Cleaner. Greener. Safer.

De Reinasan-methode is gebaseerd op vernieuwende milieu- en duurzaamheidsprincipes. De grondlegger van Reinasan, Carl Schoonenberg, wil met zijn levenswerk een groene voetafdruk achterlaten.

Cleaner | Schoner en helder met DCS Reinasan gaat voor het optimale resultaat; rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de specifieke werkomgeving. Samen creëren we:

  • Schoner resultaat; met bio-katalysatoren reinigen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner schoonmaakresultaat.
  • Schonere werkmethodes; voorkom onnodig extra schoonmaakwerk en vereenvoudigd de schoonmaak mogelijk terwijl werkprocessen ter plekke gewoon doorgang kunnen vinden.
  • Heldere processen; gebruikeenvoudige toepassingen, pak problemen aan bij de bron stem het hele proces goed af. Middels heldere stappenplannen en opleidingen borgt u de resultaten in uw organisatie.

Met gecombineerde technieken en toepassingen van Reinasan reinigt u tot op moleculair niveau. Leer van de nanotechnologie uit de natuur en maak schoon met vuil afbrekende, bio-katalysatoren; al dan niet in combinatie met microvezel, stoom, water, vibratie en temperatuur.

Interesse om partner te worden?

De Reinasan-methode is gebaseerd op vernieuwende milieu- en duurzaamheidsprincipes. Voor onze partners zijn er ook diverse andere voordelen te behalen als zij gebruik maken van onze producten.

Bekijk de voordelen

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office