Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Ecologische schoonmaakmiddelen

Cleaner Greener Safer; Het Reinasan motto! Het kan altijd schoner, duurzamer en veiliger!

Blijvend beschermd Dieptereiniging
×

Samen de wereld verbeteren?

Reinasan ziet delen als vermenigvuldigen. Deel kennis zodat ook een ander ervan profiteert en weer verder kan delen. De kennis van Reinasan zit onder andere in de producten, oplossingen en in de methodes. Zo draagt Reinasan haar steentje bij aan een groenere en veiligere wereld.

Impact op het milieu

Door bewuster om te gaan met productieprocessen, verpakkingsmaterialen, opslag en transport wordt de impact op het milieu verminderd.

Meten = weten

Reinasan en haar partners zijn in staat om desbetreffende oppervlak soorten te meten. Hierdoor kan ‘’on the spot’’ actie ondernomen worden.

Ecovriendelijk

Ook na deep cleaning met de Reinasan Ecologische middelen is het afvalwater binnen 14 dagen minimaal voor 98% biologisch afgebroken. Reinigen met producten die schade veroorzaken aan het milieu zijn passé.

Duurzaam ondernemen

Veel traditionele producten met een hoog alkalische of zure waarde zijn vaak effectief. Ze zijn te herkennen aan de gevarentekens op de verpakking. Reinasan heeft geen gevarentekens op haar verpakkingen staan. Het zijn hoogwaardige producten die vriendelijk zijn om te verwerken, materialen niet aantasten en het milieu ontzien. Plastic verpakkingen worden teruggedrongen door hoog concentraten. Tevens maakt Reinasan gebruik van gerecyclede verpakkingsmateriaal en de gebruikte lege jerrycans komen retour. Onze producten werken uitstekend met handwarm water.

Bekijk de partnervoordelen

Onze doelen

Het gaat niet alleen om degelijk en eco vriendelijk schoonmaken (dieptereiniging). Het gehele proces proberen we te beïnvloeden door onder andere minder water en energie te gebruiken en het afvalwater bevat geen schadelijke chemicaliën.

 

Wij kunnen het ons voorstellen dat u misschien wat vragen heeft. Maak hieronder een keuze uit onze 3 FAQ’s.

FAQ Partnerprogramma
FAQ Protection Surface Solutions
FAQ Deep Cleaning Solutions

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office