Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

FAQ PSS

×

FAQ Protection Surface Solutions

Wat zijn de verschillen tussen de protectie middelen?
Verschillen in Protectie:
  • De exterieur lijn heeft tot 10 jaar garantie, de andere tot 5 jaar
  • De hygiëne lijn heeft de eigenschap om virussen, bacteriën en schimmels tot 99,9999% * te ontmantelen, de andere tot maar 93%. * Let op: Wij geven geen garantie dat u de gegeven waarde behaalt. Dit is afhankelijk van het soort micro-organisme.
  • De exterieur lijn is sterker in luchtzuivering; omzetten van Nox in Co2.
  • De interior lijn is sterker in ontmantelen van nare geurtjes
Wat is het verschil tussen een nano coating en de Reinasan protectie?
Een nano coating is een deklaag. Coatings veranderen de ondergrond/ oppervlak om bijvoorbeeld vloeistoffen af te stoten of om het oppervlak brandwerend te maken. Daarnaast zijn nano coatings passief. Reinasan Protectie wordt in de poriën/structuur van het materiaal aangebracht middels speciale technieken. De Protectie verandert niets aan de ondergrond/oppervlak. Verder is de Reinasan Protectie ten opzichte van een nano coating actief. Als het bewerkte oppervlakte dagelijks met licht in aanraking komt werkt de protectie zelfs 24/7.
Is het schadelijk voor gebruikers / machines / apparatuur?
Nee, het is EU goedgekeurd en uiterst veilig product. Tijdens het aanbrengen zijn minimale beschermingsmiddelen nodig voor de gebruiker. Het is een watergedragen uiterst veilig product.
Kan ik deze producten zelf aanbrengen?
Dat ligt aan de soort product applicatie. Het is altijd mogelijk dat een Reinasan Partner de klus klaart. Voor meer info gebruik de info-button.
Zijn dit dure producten?
Wij bieden een serie van verschillende protectie producten (PSS) aan die ten opzichte van bijvoorbeeld coatings zeer concurrerend zijn. Voorbeeld hiervan is dat met 1 liter protectie vloeistof tot wel 120 M2 behandelt kan worden.
Wat is het verschil tussen een traditioneel coating / impregneer middel ten opzichte van deze producten?
Bijna alle bescherm en impregneer producten zijn passief dus doen niets met de vervuiling zelf, enkel dan alleen waterafstotend. Onze protectie heeft een actieve functie die 24/7 werkt en vervuiling omzet in milieuvriendelijke en afbreekbare stoffen. Ook doordat het behandelde oppervlak antistatisch is geworden en het rain-wash-effect blijven oppervlaktes schoner. Daarmee creëren we duurzaam schone oppervlakken. De protectie functioneert tot diep in de poriën (op Nano-niveau) van het oppervlak.
Hoe snel kan ik het oppervlak / materiaal / object weer gebruiken nadat het product is aangebracht?
Het behandelde oppervlak droogt binnen enkele minuten op. Bij sommige producten uit deze serie is er een langere droogtijd nodig i.v.m. het uitharden.
Is dit product echt geschikt voor alle soorten oppervlakken en of materialen?
Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten oppervlakken en materialen. Gebruik gerust de info-button om meer te weten te komen voor uw toepassingen.
Kan ik nadat het product is aangebracht willekeurige producten toepassen voor onderhoud?
Wij adviseren altijd onze Duurzaam Schoon oplossing: DCS in combinatie met PSS is Duurzaam schoon.
Moet het object/oppervlak/materiaal altijd nieuw zijn voordat protectie wordt aangebracht?
Nee, Reinasan kan zowel nieuwe als ook oude oppervlakken / objecten / materialen Protecten. Het te behandelen oppervlak dient altijd een dieptereiniging met onze DCS producten te ondergaan alvorens Protectie wordt aangebracht.
Onder welke weersomstandigheden is het raadzaam om het product aan te brengen?
Het product kan vanaf 5 °C en bij droog weer worden aangebracht.
Slijt het product?
De protectie blijft werken zolang het oppervlak niet verslijt, zelfs wanneer er krassen ontstaan.
Werkt het tegen schimmels en algen?
De protectie zorgt er voor dat schimmels en algen geen kans krijgen om oppervlaktes aan te tasten. Hiermee wordt veroudering en schades aan het oppervlak voorkomen. Het verminderd onderhoud en bespaart kosten.

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office