Reinasan HB materialen

Gezonde werkplek

×
Reinasan veilige werkplek
Schoner

Het geheim van een gezonde werkplek

Al kort kennis gemaakt met de unieke Reinasan methodes om gezonde werkplekken te garanderen, of is dit een eerste kennismaking? Lees hier kort de feiten waar het om gaat zodat alle medewerkers binnenkort op een echt schone en veilige werkplek kunnen werken. Reinasan ontwikkelde een unieke combinatie van langdurige oppervlaktebescherming en dieptereiniging op moleculair niveau. Deze groene technologie, een symbiose tussen fotokatalyse en biokatalyse, maakt dit mogelijk. Watergedragen en pH-neutraal, Reinasan kent geen waarschuwingssymbolen, garanderen een veilig gebruik.

Neem contact op

Reinasan gezonde werkplek 2
Gezond

Het geheim van een gezonde werkplek

Naast schoon moeten werkplekken ook verantwoord worden gebruikt. Op een gezonde werkplek zijn functionele en ergonomische producten van evident belang. Om op dit gebied verantwoorde keuzes te maken biedt Reinasan ook oplossingen samen met gerenommeerde leveranciers op diverse gebieden.

Neem contact op

Neem contact op

Meer informatie ontvangen over een specifieke Reinasan oplossing? Selecteer de onderstaande mogelijkheden en wij zorgen dat een Reinasan specialist contact opneemt.

Ja, laat een specialist contact met mij opnemen over:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.