Greener | Groener en duurzamer DCS + PSS

Reinasan creëert groenere en duurzamere oplossingen voor de lange termijn, die zowel technisch als economisch haalbaar zijn.
Verlengt de levensduur van nieuwe als gebruikte materialen; zorgt er voor dat materialen langer meegaan door optimale bescherming schoonmaak en hygiëne. Houdt uw materialen in topconditie zonder “agressieve” reiniging en geniet van een langere levensduur.
Voorkomt vervuiling, vermindert gebruik van grondstoffen en minimaliseert aantasting; bespaart op het gebruik van energie, grondstoffen en materialen, bespaart op arbeidsuren en voorkomt het gebruik van giftige, slecht en langzaam biologisch afbreekbare stoffen. Creëert direct winst voor mens, dier, milieu en uw bedrijfsvoering.
Werkt volgens de natuur; maakt gebruik van de leer van de nanotechnologie in de natuur die in miljoenen jaren is opgebouwd.  U kunt samen met Reinasan deze technologie inzetten als onuitputtelijke bron voor optimalisatie en verduurzaming.

Onder andere via bio katalysatoren voor dieptereiniging en via foto katalyse voor actieve 24/7  bescherming met een zelfreinigende functie.

Vaak worden nu nog traditionele reinigingsmethoden toegepast op basis van agressieve chemicaliën.
De nadelen van agressieve chemicaliën zijn:

  1. Ongewenste stoffen voor het milieu, ze veroorzaken slecht en langzaam afbreekbare restproducten en chemisch verontreinigd afvalwater
  2. Onwenselijk effecten voor de mensen die er mee werken; gevaren en irritaties.
  3. Ze tasten de oppervlakten die vervuild zijn aan en verkorten daardoor de levensduur en functie van deze materialen.

De drie bovengenoemde factoren zorgen allen, direct en indirect, voor verliezen en extra kosten.
Bij Reinasan zien we deze factoren als vergissingen uit het verleden die we samen met u ombuigen naar kansen en winst.

Onderhoud van uw materialen met protectie (PSS) en dieptereiniging (DCS) van Reinasan zorgt voor:

  1. Economische voordeel met winst voor het milieu; met snellere biologische afbreekbare restproducten, veilig verwerkbaar en eenvoudig herbruikbaar restwater.
  2. Verbeterde arbeidsomstandigheden; prettige, effectieve en veilige producten om mee te werken.
  3. Duurzaamheidsverlenging van materialen; door materialen goed te beschermen en eenvoudig te onderhouden, gaan ze langer mee en u verhoogt uw ROI en verlaagt uw TCO.

Naast cleaner en greener is ook safer een kernwaarde bij Reinasan. Lees hier meer over hoe safer, ofwel veiliger / meer veiligheid door Reinasan wordt gerealiseerd.