Interieur protectie Reinasan

Cleaner. Greener. Safer.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze Deep Cleaning Solutions zijn milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hiermee wordt de basis gelegd voor de complete Reinasan-methode. Lees meer over hoe Reinasan een schonere wereld ambieert.

Oppervlakte behandeling Dieptereiniging
×

Een beter milieu begint bij…?

Het begin! Deep cleaning wordt meestal gelinkt aan grove vervuiling. Uiteraard zijn de milieuvriendelijke producten binnen de DCS lijn hier uitermate geschikt voor. Wat als objecten nieuw zijn? Ook dan dient er tot in de porie van het object gereinigd te worden om de protectie aan te kunnen brengen.

Verkooppunten

Dieptereiniging en protectie

Door bewuster om te gaan met productieprocessen, verpakkingsmaterialen, opslag en transport wordt de impact op het milieu verminderd.

Meetbaar effect en garanties

Met producten op basis van bio-katalysatoren welke bijna PH neutraal zijn.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Goede en veilige resultaten worden behaald zonder concessies te moeten doen ten opzichte van het milieu.

Beschermt oppervlaktes

Oppervlakte behandeling

De Reinasan protectiemiddelen uit de PSS-serie worden in de poriën van het oppervlak aangebracht door middel van specialistische spuittechnieken. Onze PSS-producten zijn er in drie vormen.

Dieptereiniging Reinasan
Werk milieuvriendelijk

Word zakelijk partner van Reinasan

Producenten of aanbieders beschermen producten en of objecten om vervuiling te voorkomen, hygiënisch veiliger te maken en ze te verduurzamen. Voor eindgebruikers van deze diverse beschermde materialen zijn er onderhoudsmiddelen beschikbaar om maximaal te kunnen profiteren van de duurzame Reinasan-methode. Deze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn verkrijgbaar bij de Reinasan Partners.

Partnervoordelen

Touchsafe reiniging Reinasan
Permanente hygiëne

Onze doelen

Het bewerkstelligen van resultaten met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo profiteert het milieu, de mens en alle materiaal- en oppervlak soorten.

Wij vatten dit samen in:

  • CLEANER: Een permanent schonere omgeving, met schonere onderhoudsmethodes en heldere processen.
  • GREENER: Verleng levensduur van materialen, voorkom vervuiling en minimaliseer aantasting; werk samen met de natuur.
  • SAFER: Borg resultaten met garantie en meetbaar effect; optimaliseer materiaal-integriteit en hygiëne, gebruik veilige en duurzame middelen.

Onze missie

Duurzame technologie Reinasan
Onze visie

Duurzame technologie

Wereldwijd staat duurzaamheid bovenaan de agenda. Europa heeft dit onderwerp vertaald in de Green Deal en Zero Pollution.
Reinasan biedt uw organisaties pasklare, duurzame alternatieven die een gezonde leefomgeving voor mens, dier en milieu bevorderen. Reinasan combineert duurzaamheid met technologie. Door gebruik te maken van de Reinasan methode blijven producten mooi, hygiënisch en verlengt u de levensduur. Onze groene technologie zorgt voor minder afval en er zijn nauwelijks schadelijke neveneffecten voor het milieu.

Meer over Reinasan

Reinasan veelgestelde vragen
Reinasan

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen nano coating en Reinasan Protectie?
Een nano coating is een deklaag. Coatings veranderen de ondergrond/ oppervlak om bijvoorbeeld vloeistoffen af te stoten of om het oppervlak brandwerend te maken. Daarnaast zijn nano coatings passief. Reinasan Protectie wordt in de poriën/structuur van het materiaal aangebracht middels speciale technieken. De Protectie verandert niets aan de ondergrond/oppervlak. Verder is de Reinasan Protectie ten opzichte van een nano coating actief. Licht zorgt voor een 24/7 werking
Wat maakt jullie methoden uniek?
Onze producten ondersteunen elkaar en zijn werkzaam op moleculair niveau
Welke meerwaarde bieden jullie oplossingen?
Structurele verduurzaming op alles wat leeft én economisch gezien
Waarom Reinasan?
Samen een doel realiseren; een schonere, groenere en veiligere wereld ”doorgeven”
Wat zijn de uitgangspunten?
Het verlagen van TCO, verhogen van het rendement (ROI) en structurele verduurzaming realiseren
Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Reinasan werkt uitsluitend met partners die excelleren binnen hun eigen marktsegment. Denk daarbij aan automotive, bouw & vastgoed, chemie, olie & energie, facilitaire diensten, gezondheidszorg & farmacie, groothandel & detailhandel, horeca, ICT, industrie & productie, onderwijs, overheid, reizen & recreatie, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening.

Reinasan onze missie

Duurzame technologie

Onze missie

“Reinasan is mijn levenswerk. Onze unieke methode en producten zijn een combinatie van de kennis die ik in de afgelopen decennia heb opgedaan en mijn visie om de wereld schoner achter te laten. Met onze producten zet ik de nieuwe duurzaamheidsstandaard neer.”

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.