Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Nano coating of 24/7 Protectie?

Permanente oppervlaktebescherming op een duurzame manier. Hoe we dit doen? Maak kennis met onze groene nanotechnologie.

Blijvend beschermd Dieptereiniging
×

Het verschil tussen een nano coating en de veelzijdigheid van Reinasan protectie

Nano coatings zijn veelal producten met een dekkende laag. Dit zorgt voor een passieve tijdelijke bescherming, bijvoorbeeld waterafstotendheid. De Reinasan actieve protectielaag is een actief beschermend raster welke meerdere belangrijke functionaliteiten aan het oppervlak toevoegt. Hierdoor worden oppervlakken zoals bijvoorbeeld bureaustoelen, touchscreens, deurklinken, vloeren, zonweringen en zelfs complete gebouwen onder andere duurzaam schoon & easy to clean & hygiënisch veilig.

Langdurige bescherming

Door het aanbrengen van de Reinasan groene nanotechnologie worden o.a. oppervlakken beschermt tegen vervuilingen, veroudering en zorgt ervoor dat organische stoffen zoals bijvoorbeeld koffie, bloed of bacteriën worden ontmantelt en zijn ze gemakkelijker te onderhouden met het unieke milieuvriendelijk schoonmaakmiddel van Reinasan.

24/7 Protectie

De Reinasan groene nanotechnologie bevat kristallen die middels speciale spuittechniek in het diepste van welk oppervlak soort ook aangebracht worden. Onze protectie verankerd zich aan het oppervlakte. Dankzij positief geladen elektronen via licht blijft dit raster 24/7 actief.

Duurzaam

De Reinasan nanoproducten zijn watergedragen en worden met innovatieve apparatuur aangebracht. Behandelde materialen en oppervlakken behouden langer hun functionaliteit, eigenschappen en hun esthetiek. Zo draagt nanotechnologie bij aan verduurzaming.

Fotokatalyse

Fotokatalyse is wetenschappelijk bewezen en is niets anders dan een combinatie van licht en katalyse. Wat simpelweg betekent dat er een chemische reactie versneld wordt die op deze ingenieuze manier worden organische stoffen ontmantelt en onschadelijk maakt.

Bekijk de partnervoordelen

Onze doelen

Het verlengen van de levensduur van materialen op een natuurlijke manier om zo het milieu minder te belasten, economisch voordeel te bewerkstelligen op de lange termijn en in te grijpen op gezondheid.

Wij vatten dit samen in:

  • CLEANER: Een permanent schonere omgeving, met schonere onderhoudsmethodes en heldere processen.
  • GREENER: Verleng levensduur van materialen, voorkom vervuiling en minimaliseer aantasting; werk samen met de natuur.
  • SAFER: Borg resultaten met garantie en meetbaar effect; optimaliseer materiaal-integriteit en hygiëne, gebruik veilige en duurzame middelen.

Wij kunnen het ons voorstellen dat u misschien wat vragen heeft. Maak hieronder een keuze uit onze 3 FAQ’s.

FAQ Partnerprogramma
FAQ Protection Surface Solutions
FAQ Deep Cleaning Solutions

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office