Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Nano coating

Permanente oppervlaktebescherming op een duurzame manier. Hoe we dit doen? Maak kennis met onze 'groene' nano coating.

Blijvend beschermd Dieptereiniging
×

De veelzijdigheid van een nano coating

De evolutie van nanotechnologie heeft een ontwikkeling teweeg gebracht op het gebied van nano coatings. Dit resulteert in een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel om het oppervlakte van materialen en gebruiksvoorwerpen blijvend te beschermen. Onze coating wordt veelzijdig ingezet in diverse sectoren. Voorbeelden van toepassingen: bureau’s en bureaustoelen, touchscreens en deurklinken tot aan ramen, vloeren, zonweringen en complete gebouwen.

Bescherming

Door het aanbrengen van de Reinasan groene nanotechnologie worden oppervlakken beschermt tegen veroudering en zorgt ervoor dat organische stoffen zoals bijvoorbeeld koffie, bloed of bacteriën worden ontmantelt en zijn ze gemakkelijker te onderhouden.

Nano coating

De Reinasan groene nanotechnologie bevat kristallen die middels speciale spuittechniek in het diepste van welk oppervlak soort ook aangebracht wordt. Onze coating verankerd zich aan het oppervlakte. Dankzij positief geladen elektronen via UV-licht blijft de coating 24/7 actief.

Duurzaam

De Reinasan nanoproducten zijn watergedragen en worden met innovatieve apparatuur aangebracht. Behandelde materialen en oppervlakken behouden langer hun functionaliteit, eigenschappen en hun esthetiek. Zo draagt nanotechnologie bij aan verduurzaming.

Fotokatalyse

De Reinasan ‘groene’ nano coating functioneert op natuurlijke manier. Fotokatalyse is niets anders dan een combinatie van fotochemie en katalyse. Wat simpelweg betekent dat er een chemische reactie versneld wordt in de aanwezigheid van zowel een katalysator als van licht. Op deze ingenieuze en natuurlijke manier worden organische stoffen ontmantelt.

Bekijk de partnervoordelen

Onze doelen

Het verlengen van de levensduur van materialen op een natuurlijke manier om zo het milieu minder te belasten, economisch voordeel te bewerkstelligen op de lange termijn en in te grijpen op gezondheid.

Wij vatten dit samen in:

  • CLEANER: Een permanent schonere omgeving, met schonere onderhoudsmethodes en heldere processen.
  • GREENER: Verleng levensduur van materialen, voorkom vervuiling en minimaliseer aantasting; werk samen met de natuur.
  • SAFER: Borg resultaten met garantie en meetbaar effect; optimaliseer materiaal-integriteit en hygiëne, gebruik veilige en duurzame middelen.

Wij kunnen het ons voorstellen dat u misschien wat vragen heeft. Maak hieronder een keuze uit onze 3 FAQ’s.

FAQ Partnerprogramma
FAQ Protection Surface Solutions
FAQ Deep Cleaning Solutions

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office
Mischa Reinasan Wat leuk dat u interesse heeft. Ik stuur u graag wat informatie toe. Uiteraard sta ik er voor open om met u mee te denken. Ik ben te bereiken op +31 (0)43 - 302 00 41.

Mischa Frijns - Mede-eigenaar Reinasan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.