Interieur protectie Reinasan

Cleaner. Greener. Safer.

Nano coating of 24/7 Protectie?

Permanente oppervlaktebescherming op een duurzame manier. Hoe we dit doen? Maak kennis met onze groene nanotechnologie.

Oppervlakte behandeling Dieptereiniging
×

Het verschil tussen een nano coating en de veelzijdigheid van Reinasan protectie

Nano coatings zijn veelal producten met een dekkende laag. Dit zorgt voor een passieve tijdelijke bescherming, bijvoorbeeld waterafstotendheid. De Reinasan actieve protectielaag is een actief beschermend raster welke meerdere belangrijke functionaliteiten aan het oppervlak toevoegt. Hierdoor worden oppervlakken zoals bijvoorbeeld bureaustoelen, touchscreens, deurklinken, vloeren, zonweringen en zelfs complete gebouwen onder andere duurzaam schoon & easy to clean & hygiënisch veilig.

Verkooppunten

Langdurige bescherming

Door het aanbrengen van de Reinasan groene nanotechnologie worden o.a. oppervlakken beschermt tegen vervuilingen, veroudering en zorgt ervoor dat organische stoffen zoals bijvoorbeeld koffie, bloed of bacteriën worden ontmantelt en zijn ze gemakkelijker te onderhouden met het unieke milieuvriendelijk schoonmaakmiddel van Reinasan.

24/7 Protectie

De Reinasan groene nanotechnologie bevat kristallen die middels speciale spuittechniek in het diepste van welk oppervlak soort ook aangebracht worden. Onze protectie verankerd zich aan het oppervlakte. Dankzij positief geladen elektronen via licht blijft dit raster 24/7 actief.

Duurzaam

De Reinasan nanoproducten zijn watergedragen en worden met innovatieve apparatuur aangebracht. Behandelde materialen en oppervlakken behouden langer hun functionaliteit, eigenschappen en hun esthetiek. Zo draagt nanotechnologie bij aan verduurzaming.

Beschermt oppervlaktes

Oppervlakte behandeling

De Reinasan protectiemiddelen uit de PSS-serie worden in de poriën van het oppervlak aangebracht door middel van specialistische spuittechnieken. Onze PSS-producten zijn er in drie vormen.

Dieptereiniging Reinasan
Werk milieuvriendelijk

Fotokatalyse

Fotokatalyse is wetenschappelijk bewezen en is niets anders dan een combinatie van licht en katalyse. Wat simpelweg betekent dat er een chemische reactie versneld wordt die op deze ingenieuze manier worden organische stoffen ontmantelt en onschadelijk maakt.

Partnervoordelen

Touchsafe reiniging Reinasan
Permanente hygiëne

Onze doelen

Het bewerkstelligen van resultaten met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo profiteert het milieu, de mens en alle materiaal- en oppervlak soorten.

Wij vatten dit samen in:

  • CLEANER: Een permanent schonere omgeving, met schonere onderhoudsmethodes en heldere processen.
  • GREENER: Verleng levensduur van materialen, voorkom vervuiling en minimaliseer aantasting; werk samen met de natuur.
  • SAFER: Borg resultaten met garantie en meetbaar effect; optimaliseer materiaal-integriteit en hygiëne, gebruik veilige en duurzame middelen.

Onze missie

Duurzame technologie Reinasan
Onze visie

Duurzame technologie

Wereldwijd staat duurzaamheid bovenaan de agenda. Europa heeft dit onderwerp vertaald in de Green Deal en Zero Pollution.
Reinasan biedt uw organisaties pasklare, duurzame alternatieven die een gezonde leefomgeving voor mens, dier en milieu bevorderen. Reinasan combineert duurzaamheid met technologie. Door gebruik te maken van de Reinasan methode blijven producten mooi, hygiënisch en verlengt u de levensduur. Onze groene technologie zorgt voor minder afval en er zijn nauwelijks schadelijke neveneffecten voor het milieu.

Meer over Reinasan

Reinasan veelgestelde vragen
Reinasan

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen nano coating en Reinasan Protectie?
Een nano coating is een deklaag. Coatings veranderen de ondergrond/ oppervlak om bijvoorbeeld vloeistoffen af te stoten of om het oppervlak brandwerend te maken. Daarnaast zijn nano coatings passief. Reinasan Protectie wordt in de poriën/structuur van het materiaal aangebracht middels speciale technieken. De Protectie verandert niets aan de ondergrond/oppervlak. Verder is de Reinasan Protectie ten opzichte van een nano coating actief. Licht zorgt voor een 24/7 werking
Wat maakt jullie methoden uniek?
Onze producten ondersteunen elkaar en zijn werkzaam op moleculair niveau
Welke meerwaarde bieden jullie oplossingen?
Structurele verduurzaming op alles wat leeft én economisch gezien
Waarom Reinasan?
Samen een doel realiseren; een schonere, groenere en veiligere wereld ”doorgeven”
Wat zijn de uitgangspunten?
Het verlagen van TCO, verhogen van het rendement (ROI) en structurele verduurzaming realiseren
Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Reinasan werkt uitsluitend met partners die excelleren binnen hun eigen marktsegment. Denk daarbij aan automotive, bouw & vastgoed, chemie, olie & energie, facilitaire diensten, gezondheidszorg & farmacie, groothandel & detailhandel, horeca, ICT, industrie & productie, onderwijs, overheid, reizen & recreatie, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening.

Reinasan onze missie

Duurzame technologie

Onze missie

“Reinasan is mijn levenswerk. Onze unieke methode en producten zijn een combinatie van de kennis die ik in de afgelopen decennia heb opgedaan en mijn visie om de wereld schoner achter te laten. Met onze producten zet ik de nieuwe duurzaamheidsstandaard neer.”

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.