Interieur protectie Reinasan

Cleaner. Greener. Safer.

Nano coating of 24/7 Protectie?

Natuurlijke schoonmaakmiddelen: Duurzaam onderhoud en permanente hygiëne met de Reinasan-methode.

Oppervlakte behandeling Dieptereiniging
×

Natuurlijke schoonmaakmiddelen

Door dieptereiniging op te volgen met protectie, krijgt het begrip ‘duurzaam’’ een dubbele betekenis; de producten hebben geen negatieve invloed op mens en of milieu én de levensduur van het materiaal wordt verlengd.

Verkooppunten

De drie P's

Verbeteringen doorvoeren in verschillende vormen, bijvoorbeeld optimalisatie van bedrijfsprocessen binnen de randvoorwaarden van Planet, People en Profit.

Totaalplaatje

De Reinasan-methode combineert Dieptereiniging en Protectie tot een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Oplossen

De bio-katalysatoren maken de Reinasan producten tot natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ze zijn in staat om organische vervuiling op te lossen.

Beschermt oppervlaktes

Oppervlakte behandeling

De Reinasan protectiemiddelen uit de PSS-serie worden in de poriën van het oppervlak aangebracht door middel van specialistische spuittechnieken. Onze PSS-producten zijn er in drie vormen.

Dieptereiniging Reinasan
Werk milieuvriendelijk

Schoner op moleculair niveau

Door op moleculair niveau te reinigen worden alle soorten organische vervuiling aangepakt. Dit zorgt voor een schoner resultaat op een natuurlijke manier.

Partnervoordelen

Touchsafe reiniging Reinasan
Permanente hygiëne

Onze doelen

Het bewerkstelligen van resultaten met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo profiteert het milieu, de mens en alle materiaal- en oppervlak soorten.

Wij vatten dit samen in:

  • CLEANER: Een permanent schonere omgeving, met schonere onderhoudsmethodes en heldere processen.
  • GREENER: Verleng levensduur van materialen, voorkom vervuiling en minimaliseer aantasting; werk samen met de natuur.
  • SAFER: Borg resultaten met garantie en meetbaar effect; optimaliseer materiaal-integriteit en hygiëne, gebruik veilige en duurzame middelen.

Onze missie

Duurzame technologie Reinasan
Onze visie

Duurzame technologie

Wereldwijd staat duurzaamheid bovenaan de agenda. Europa heeft dit onderwerp vertaald in de Green Deal en Zero Pollution.
Reinasan biedt uw organisaties pasklare, duurzame alternatieven die een gezonde leefomgeving voor mens, dier en milieu bevorderen. Reinasan combineert duurzaamheid met technologie. Door gebruik te maken van de Reinasan methode blijven producten mooi, hygiënisch en verlengt u de levensduur. Onze groene technologie zorgt voor minder afval en er zijn nauwelijks schadelijke neveneffecten voor het milieu.

Meer over Reinasan

Reinasan veelgestelde vragen
Reinasan

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen nano coating en Reinasan Protectie?
Een nano coating is een deklaag. Coatings veranderen de ondergrond/ oppervlak om bijvoorbeeld vloeistoffen af te stoten of om het oppervlak brandwerend te maken. Daarnaast zijn nano coatings passief. Reinasan Protectie wordt in de poriën/structuur van het materiaal aangebracht middels speciale technieken. De Protectie verandert niets aan de ondergrond/oppervlak. Verder is de Reinasan Protectie ten opzichte van een nano coating actief. Licht zorgt voor een 24/7 werking
Wat maakt jullie methoden uniek?
Onze producten ondersteunen elkaar en zijn werkzaam op moleculair niveau
Welke meerwaarde bieden jullie oplossingen?
Structurele verduurzaming op alles wat leeft én economisch gezien
Waarom Reinasan?
Samen een doel realiseren; een schonere, groenere en veiligere wereld ”doorgeven”
Wat zijn de uitgangspunten?
Het verlagen van TCO, verhogen van het rendement (ROI) en structurele verduurzaming realiseren
Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Reinasan werkt uitsluitend met partners die excelleren binnen hun eigen marktsegment. Denk daarbij aan automotive, bouw & vastgoed, chemie, olie & energie, facilitaire diensten, gezondheidszorg & farmacie, groothandel & detailhandel, horeca, ICT, industrie & productie, onderwijs, overheid, reizen & recreatie, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening.

Reinasan onze missie

Duurzame technologie

Onze missie

“Reinasan is mijn levenswerk. Onze unieke methode en producten zijn een combinatie van de kennis die ik in de afgelopen decennia heb opgedaan en mijn visie om de wereld schoner achter te laten. Met onze producten zet ik de nieuwe duurzaamheidsstandaard neer.”

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.