Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Agrarisch & Milieu

Er zijn partnerprogramma's voor het beschermen van bijvoorbeeld gevels, zonnepanelen, diverse type zonwering, vloeren, silo's, meubilair en handcontactpunten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Voor de agrarische en milieu sector heeft Reinasan diverse Partnerprogramma’s ontwikkeld. Dit zijn complete methodes met veilige en milieuvriendelijke producten die 24/7 actief beschermen, ontmantelen van vervuiling en micro-organismen. Zo wordt er bijgedragen aan schonere en veiligere objecten en oppervlakken.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

Behandelde objecten en oppervlakken blijven langer schoon en veilig. Het inzetten van zware chemicaliën is overbodig wat het milieu ten goede komt. Kostenbesparing op regulier onderhoud en TCO reductie. Het product is permanent actief zodat organische vervuiling en micro-organismen zich niet kunnen hechten.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office