Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Algemeen

Reinasan's Partnerprogramma's bevatten complete methoden met 24/7 actieve, veilige en milieuvriendelijke producten die bijdragen aan schonere en veiligere objecten en oppervlak soorten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

De Partnerprogramma’s zijn ontwikkeld voor het beschermen en makkelijker kunnen onderhouden van allerlei soorten objecten en oppervlak soorten bij zowel interieur als exterieur. Zo worden bijvoorbeeld meubilair en vloeren na aanbrengen van Protectie easy to clean, handcontactpunten blijven 24/7 actief beschermend tegen micro-organismen (antiviraal), zonwering en gevels worden door regen schoon gehouden.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Praktische toepassing: Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

Doordat men de Reinasan methode toevoegt creëert men meer service naar eigen klanten toe. Objecten en oppervlak soorten behouden langer hun uitstraling, worden easy to clean en ontmantelen actief organische vervuiling en micro-organismen. Zo worden er kosten bespaard, is er een minder grote impact op het milieu. De antivirale werking reduceert ziekteverzuim en creëert veilige werkomgevingen.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office