Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Automotive

Of het nu gaat om stoelen, velgen, stuur of handcontactpunten, Reinasan biedt totaaloplossingen aan in de vorm van 24/7 actieve bescherming zodat oppervlakken easy to clean worden en micro-organismen ontmantelt worden.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

De Partnerprogramma’s  voor de automotive bevatten complete methoden met o.a. veilige en milieuvriendelijke producten die bijdragen aan schonere en veiligere resultaten.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voorbeelden

Zo blijven de o.a. motorblokken, race pakken en helmen schoner bij SP Motorsport. Bij Hensgens Autogroep zijn de handcontactpunten antiviraal van o.a. leenauto’s, werkgerelateerde objecten en oppervlakken voor het terugdringen van ziekteverzuim. De 24/7 actieve Protectie ontmantelt micro-organismen en voorkomt aanhechting van organische vervuiling. Zo wordt er een veiligere en schonere werkomgeving gecreëerd en de levensduur van objecten verlengd.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office