Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Bouw & Vastgoed

Reinasan heeft voor de bouw en vastgoedsector diverse partnerprogramma's ontwikkelt in de vorm van complete methodes met veilige en milieuvriendelijke producten, die bijdragen aan duurzaam schone en veilige resultaten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Oppervlakken en objecten zoals stucgevels of andere soorten gevelbekleding, damwanden, rolpoorten, dakpannen of betonkolommen in de bouw of vastgoed  hebben allemaal te maken met blootstelling aan de elementen. Door de Reinasan methode toe te passen behouden deze niet alleen hun esthetiek, ze zullen langer mee gaan. De TCO wordt daadwerkelijk positief beïnvloedt.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

LSB Groep heeft de Reinasan methode toegevoegd aan haar specialiteiten. Zij renoveren gehele gebouwen op een milieuverantwoorde manier. Door de Reinasan protectie toe te passen blijven de gebouwen langer schoon waardoor onderhoud wordt geminimaliseerd en kosten bespaard.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

 

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office