Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Chemie, Olie & Energie

Speciaal door Reinasan ontwikkelde Partnerprogramma's voor de diverse branches binnen de chemie, olie en energie sectoren. Deze methoden bevatten o.a. veilige en milieuvriendelijke producten, 24/7 actieve bescherming voor schonere en veiligere resultaten om kosten te kunnen besparen.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Organisaties en beroepen die in de energielevering of energieopwekking actief zijn worden allemaal uitgedaagd dit zo duurzaam mogelijk te doen. Door de Reinasan methoden te combineren wordt aanhechting van organische vervuiling voorkomen en micro-organismen ontmanteld.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

Door het conserveren van betonconstructies volgens de Reinasan methode worden de terugkerende kosten gereduceerd bij petrochemische fabrieken. Zonnepanelen behouden een hoger rendement door de Reinasan 24/7 actieve protectie en windturbines zullen minder vaak gereinigd moeten worden. Gebruik van zware chemie is overbodig. Er wordt ingegrepen op TCO.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office