Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Facilitaire diensten

De toepassingen van onze methode voor facilitaire diensten zijn eindeloos; van bijvoorbeeld vloeren tot aan gevels, handcontactpunten tot aan lichtstraten. Partnerprogramma's bevatten oplossingen in de vorm van 24/7 actieve bescherming zodat diverse objecten en oppervlak soorten makkelijker te onderhouden zijn, veiliger worden en de levensduur verlengd.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

De methode is een aanvulling op facilitaire diensten. De diverse Partnerprogramma’s bevatten o.a. veilige en milieuvriendelijke producten. Er wordt ingegrepen op onder andere TCO en bijgedragen aan verduurzaming.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

Partnerprogramma’s bieden tal van beschermende oplossingen voor allerlei objecten en oppervlak soorten voor zowel interieur als exterieur. Met als doel om deze easy to clean en veiliger te maken. De voordelen zijn kostenbesparing op reguliere schoonmaak, esthetiek wordt behouden, impact reductie op het milieu, het gebruik van zware chemicaliën is overbodig, de levensduur wordt verlengd en (werk)omgeving wordt veiliger.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office