Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Gezondheidszorg & Farmacie

Permanente actieve bescherming van handcontactpunten, materialen, objecten en oppervlak soorten voor de gezondheidszorg en farmacie zorgen voor meer veiligheid, schonere resultaten, behouden esthetiek en levensduur wordt verlengd.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Hygiëne en veiligheid spelen een belangrijke rol binnen de gezondheidszorg en farmacie. Reinasan biedt in de vorm van complete methodes veilige en milieuvriendelijke producten aan, die bijdragen aan schonere en veiligere resultaten. De methodes worden via Partnerprogramma’s vermarkt.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

 

Resultaten en voordelen

See true mask maakt gebruik van de Reinasan methode zodat hun product veilig én easy to clean is. Maar ook producenten/leveranciers van meubilair en diverse soorten vloeren passen de methode toe zodat resultaten als easy to clean, levensduur verlenging, verhogen van veiligheid en kostenbesparing behaald worden. Dit heeft een enorme invloed op TCO, mens dier en milieu.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt reinasan partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office