Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Handel, Groothandel & Detailhandel

Reinasan heeft complete methodes met veilige en milieuvriendelijke producten ontwikkeld die bijdragen aan schonere en veiligere resultaten middels 24/7 actieve bescherming. Groothandel en detailhandel kunnen deze methodes via onze Partnerprogramma's toepassen op hun producten en objecten of oppervlak soorten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Veel objecten en materialen hebben, als gevolg van gebruik of door blootstelling aan de elementen, gemeen dat ze vervuild worden. Door het toepassen van Reinasan Protectie worden deze niet alleen easy to clean en veiliger, er worden kosten bespaard en levensduur verlengd.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resulaten en voordelen

Bedrijven die Reinasan Partner zijn verduurzamen dankzij de methode hun producten en bieden zo meer service. De Protectie voegt extra functionaliteiten aan het product toe. Voorbeelden hiervan zijn easy to clean, luchtzuiverende werking, bescherming tegen UV, ontmantelen van micro-organismen en het antistatisch worden.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office