Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Horeca

Leveranciers en producenten voor horecabedrijven kunnen middels de Reinasan Partnerprogramma's complete methodes met veilige en milieuvriendelijke producten toepassen welke 24/7 actief zijn. Deze permanente bescherming draagt bij aan schonere en veiligere objecten, materialen en oppervlak soorten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Aan de horeca branche wordt er niet alleen voedsel en dranken geleverd. Er zijn tal van andere soorten bedrijven bij betrokken. Denk bijvoorbeeld aan bouwbedrijven, meubelverkopers, zonweringsbedrijven, wand designers, maar ook producenten/fabrikanten van verpakkingsmaterialen, akoestische panelen, keukengereedschappen en apparaten.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

resultaten en voordelen

Gebruiksvoorwerpen voor zowel personeel als voor gasten is het belangrijk dat deze schoon en veilig zijn. Door de Protectie met een actieve 24/7 werking wordt de schoonmaak makkelijker en blijft de veiligheid gewaarborgd. Zo blijft bijvoorbeeld zonwering langer schoon en uitstraling behouden, vloeren en meubilair zijn gemakkelijker te reinigen en hygiëne wordt geborgd bij handcontactpunten en werk gerelateerde oppervlak soorten. Micro-organismen worden ontmanteld en aanhechting van organische vervuiling wordt voorkomen.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office