Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma ICT

De complete Reinasan methodes met veilige en milieuvriendelijke producten zijn vertaald naar diverse Partnerprogramma's. Door deze toe te passen wordt er onder andere bijgedragen aan schonere en veiligere resultaten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

In een tijdperk dat steeds digitaler wordt zijn toetsenborden, touchscreens, tablets en smartphones onmisbaar geworden. Reinasan ontwikkelde voor deze branche diverse oplossingen om de hygiëne te kunnen borgen en zodat er schoner en veiliger gewerkt kan worden d.m.v. Permanente 24/7 actieve bescherming.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database..

Resulaten en voordelen

Touchscreens van een digitale receptie, toetsenborden bij flexwerkplekken, machines die computergestuurd worden via bedieningspanelen en smartphones van de zaak zijn voorbeelden van apparaten die door verschillende mensen gebruikt worden. Deze kunnen vaak niet tegen agressieve middelen noch desinfectiemiddelen. Reinasan Protectie zorgt voor 24/7 actieve bescherming en easy to clean oppervlak soorten door het toepassen van pH neutrale en milieuvriendelijke producten. Zo worden kosten bespaard, levensduur verlengd, ingrepen op de TCO en zijn er geen schadelijke neveneffecten voor mens dier en milieu.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office