Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Onderwijs

Ook de onderwijs branche heeft te maken met diverse soorten bedrijven en toeleveranciers. Deze kunnen via hun producten, middels de Reinasan Partnerprogramma's in de vorm van complete methodes met veilige en milieuvriendelijke producten, bijdragen aan schonere en veiligere resultaten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Oppervlak soorten/objecten zoals bijvoorbeeld meubilair, akoestische panelen, vloeren, sanitaire voorzieningen, de buitenschil maar ook handcontactpunten, zonwering, transport en mobiliteit, duurzame vormen van energieopwekking en wanddesign worden blijvend beschermd door de Reinasan Protectie..

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

Actieve bescherming op vloeren bij kinderdagverblijf, of op meubilair in scholen. Handcontactpunten 24/7 beschermd met milieuvriendelijke producten tegen micro-organismen. Akoestische panelen en wanddesigns die easy to clean zijn of de buitenschil die langer schoon blijft zijn allen voorbeelden welke gerealiseerd worden door de Reinasan Protectie.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office