Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Overheid

De Reinasan Partnerprogramma's omvatten complete methodes met veilige en milieuvriendelijke producten die bijdragen aan schonere en veiligere resultaten. Deze methodes zijn breed inzetbaar bij overheid en semi overheden.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Reinasan biedt oplossingen welke actief 24/7 beschermen van objecten en oppervlak soorten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meubilair, vloeren, akoestische panelen, wanddesign, de buitenschil, handcontactpunten, zonwering, transport en mobiliteit, duurzame vormen van energieopwekking, (flex)werkplekken of zelfs het oplossen van het sick building syndrome.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

Voor zowel binnen overheidsgebouwen als de buitenzijde zijn oppervlak soorten beschermd tegen onder andere micro-organismen en vervuiling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gevels, aluminium lamellen, lichtstraten, vloeren en meubilair zijn voorzien van de Reinasan Protectie door Partners. Zo blijven deze langer schoon, zijn ze easy to clean, krijgen micro-organismen geen kans en wordt de lucht gezuiverd. Ook bij handcontactpunten wordt meer veiligheid gecreëerd. Gebruik van zware chemie is overbodig.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office