Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Reizen en Recreatie

Objecten en oppervlak soorten die langer mee gaan, schoner en veilig blijven. Deze resultaten worden bereikt middels onze diverse Partnerprogramma's.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Aan de reis en recreatiebranche worden niet alleen voedsel en dranken geleverd. Er zijn tal van andere soorten bedrijven bij betrokken. Voor al deze leveranciers, producenten en fabrikanten zijn onze methodes toepasbaar. De methodes bevatten o.a. milieuvriendelijke en ph neutrale producten die 24/7 actief aanhechting van organische vervuiling voorkomt en micro-organismen ontmantelen.

 

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resulaten en voordelen

Stormvaste wintertenten hebben na Protectie geen last meer van schimmel, groene aanslag wordt terug gedrongen en in bijna alle gevallen zelfs voorkomen. Toiletten blijven hygiënisch schoner, net als vloeren bij het zwembad. Zonweringen worden praktisch door de regen schoon gehouden. Meubilair is easy to clean. De Reinasan Protectie pakt alle organische vervuiling en geeft bacterien en virussen geen kans.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office