Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Transport & Logistiek

De Partnerprogramma's bevatten onder andere producten die extra functionaliteiten toevoegen aan allerlei exterieur en interieur objecten/oppervlak soorten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

Reinasan Partners in de wereld van transport en logistiek voegen door de complete methode veilige en milieuvriendelijke producten toe aan hun eigen producten/objecten zodat ze bijdragen aan schonere en veiligere resultaten. Oppervlak soorten en objecten zijn 24/7 actief beschermd zodat deze easy to clean zijn en micro-organismen ontmanteld worden.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resultaten en voordelen

De Reinasan oplossingen kunnen worden ingezet bij handcontactpunten in bijvoorbeeld het OV, taxi’s of huurauto’s. Ook zijn er toepassingen voor het makkelijk schoon houden van het verdere interieur zoals de bekleding van stoelen, vloeren of panelen. Tevens zijn er oplossingen voor exterieur oppervlak soorten. Gebruik van zware chemie wordt overbodig, de levensduur wordt verlengd, kosten worden bespaard, de veiligheid wordt verhoogd. Uiteraard heeft dit een positieve uitwerking op het milieu en de mens.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office