Reinasan. Cleaner. Greener. Safer.

Cleaner. Greener. Safer.

Partnerprogramma Zakelijke dienstverlening

De Partnerprogramma's bevatten onder andere producten die extra functionaliteiten toevoegen aan allerlei exterieur en interieur objecten/oppervlak soorten.

Partner worden Over Reinasan
×

Introductie

De diverse Partnerprogramma’s ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners hebben als doel dat objecten langer schoon en veilig blijven. Deze resultaten worden bereikt door het toepassen van veilige en milieuvriendelijke producten welke 24/7 actief zijn. Zo behouden objecten hun fraaie uiterlijk, wordt de levensduur verlengd en kosten bespaard.

Opleiding

Een aantal van uw medewerkers krijgen een korte opleiding m.b.t. de te gebruiken vloeistoffen en materialen.

Praktische toepassing

Een of meerdere eigen objecten of oppervlakken bestemd voor uw eigen klant(en) worden beschermd tijdens de opleiding.

Support

Er wordt ondersteunt in het vermarkten van de methode middels documentatie en krijgt men toegang tot de online Reinasan database.

Resulaten en voordelen

De resultaten die behaald worden door bestaande Partners zijn uitgebreid. Zo hebben eindklanten dankzij onze Partners onder andere permanent beschermde handcontactpunten, easy to clean meubilair, stralende zonwering, kostenbesparing op de reguliere schoonmaak, TCO reductie bij onderhoud van gebouwen, esthetiek behoud. Nadat de Protectie is aangebracht kan men met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen simpel onderhoud plegen.

Bekijk de partnervoordelen

Wordt Reinasan Partner

Wordt Reinasan Partner en creëer de mogelijkheid om onderscheidend te werken binnen uw eigen markt, verleng de levensduur van objecten en materialen op een milieuvriendelijke manier. Investeer in jouw bedrijf, investeer in de toekomst!

Partner worden

Wilt u meer weten?

Veelgestelde vragen

Greep uit onze partners

AcoustiNorm
MH Roadstyling
Thibor
ROVO Benelux
Ben Eilers
Burotronic
LSB Groep
Wagemans
Viralis
atmr
FurniWorks
Next Level Office