Reinasan HB TouchSafe

Reinasan

TouchSafe

Onze oplossingen zorgen voor de ultieme, permanente hygiëne, minimaal onderhoud en een verlenging van de levensduur van producten. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Neem contact op
×

Beschermt oppervlaktes

Waarom TouchSafe

Met de combinatie van dieptereiniging met Reinasan DCS serie en actieve protectie uit de Reinasan PSS serie kunt u de optische en de microbiologische hygiëne van handcontactpunten optimaliseren.

TouchSafe breed inzetbaar
Ruimtes

Breed inzetbaar

TouchSafe is inzetbaar bij o.a. kinderdagverblijven, scholen, het openbaar vervoer, flexwerkplekken, kantoren, sportscholen, zorgcentra, hospitality, tandartspraktijk, zorginstellingen, et cetera. Benieuwd of TouchSafe ook in uw ruimte kan worden ingezet?

Neem contact op

Reinasan TouchSafe materialen
Materiaal

Toepassen op welk materiaal

TouchSafe zorgt voor permanente, 24/7, afbraak van verontreinigingen en het ontmantelen van bacteriën, virussen en schimmels. Ons product is o.a. geschikt voor displays en touchscreens. Controleerbaar en meetbaar hygiënisch met gebruik van officiële erkende meetwaardes.

Neem contact op

Reinasan TouchSafe bewustwording
Veilig en milieuvriendelijk

Bewustwording

Middels de TouchSafe methode wordt het regelmatig gebruik van chloor, ethanol, alcohol, isopropanol houdende producten overbodig. De TouchSafe methode zorgt voor een blijvende werking, 24/7, wat bijdraagt aan een verhoogde hygiëne, minder impact op het milieu en tevens de bewustwording van mensen verhoogt m.b.t. veiligheid en hygiëne.

Neem contact op

Reinasan - FAQ
Reinasan

Veelgestelde vragen

Is het schadelijk voor gebruikers / machines / apparatuur?
Nee, het is EU goedgekeurd en uiterst veilig product. Tijdens het aanbrengen zijn minimale beschermingsmiddelen nodig voor de gebruiker. Het is een watergedragen uiterst veilig product.
Wat is het verschil tussen een nano coating en de Reinasan protectie?
Een nano coating is een deklaag. Coatings veranderen de ondergrond/ oppervlak om bijvoorbeeld vloeistoffen af te stoten of om het oppervlak brandwerend te maken. Daarnaast zijn nano coatings passief. Reinasan Protectie wordt in de poriën/structuur van het materiaal aangebracht middels speciale technieken. De Protectie verandert niets aan de ondergrond/oppervlak. Verder is de Reinasan Protectie ten opzichte van een nano coating actief. Als het bewerkte oppervlakte dagelijks met licht in aanraking komt werkt de protectie zelfs 24/7.
Hoe snel kan ik het oppervlak / materiaal / object weer gebruiken nadat het product is aangebracht?
Het behandelde oppervlak droogt binnen enkele minuten op. Bij sommige producten uit deze serie is er een langere droogtijd nodig i.v.m. het uitharden.
Slijt het product?
De protectie blijft werken zolang het oppervlak niet verslijt, zelfs wanneer er krassen ontstaan.
Kan ik nadat het product is aangebracht willekeurige producten toepassen voor onderhoud?
Wij adviseren altijd onze Duurzaam Schoon oplossing: DCS in combinatie met PSS is Duurzaam schoon.

Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Gezamenlijk maken we de wereld op milieuvriendelijke wijze schoner. Reinasan selecteert bedrijven om mee samen te werken. Elke partnerbedrijf heeft een eigen, unieke positie binnen de markt. Vanuit die expertise wordt onze methode ingezet en worden successen behaald.

Reinasan Missie

Duurzame technologie

Onze missie

Door een actieve protectielaag aan te brengen worden veel kosten bespaard, het milieu minder belast en worden gebruikers minder blootgesteld aan chemicaliën. Tevens heeft de protectielaag een langdurig werking, bij de TouchSafe methode tot wel 3 jaar.

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.