Reinasan

Instructie ENG

Partner van Reinasan Office Furniture Protection/Next Level Office Level office? Log HIER in.

Reinasan

Veelgestelde vragen

Bij een lichte – normale vervuiling worden uw stoelen met zo weinig mogelijk water en stoom gereinigd. De hoeveelheid reinigingsmiddel is standaard.
Dit zorgt ervoor dat de droogtijd minimaal blijft. +/- 2 uur.

De toplaag van de stoel (de stof) voelt dan droog aan maar in het schuim van de stoel kan nog waterdamp zitten en als vochtig worden ervaren.
De droogtijd is natuurlijk ook afhankelijk van de temperatuur in de ruimte.

Bij een gemiddelde vervuiling worden de zichtbare vlekken voorbehandeld met Reinasan reiniger (DCS). De hoeveelheid reinigingsmiddel is standaard.
Na het reinigen wordt de stof met water en stoom uitgezogen waardoor de vervuiling diep in het materiaal wordt verwijderd. Door de hoeveelheid waterdamp kan de droogtijd oplopen tot 12 uur.

Bij een zwaardere vervuiling wordt er meer water en reinigingsmiddel (Reinasan DCS) gebruikt. Het reinigingsmiddel kan in verschillende concentraties worden toegepast.
Na het reinigen wordt de stof met water en stoom uitgezogen waardoor de vervuiling diep in het materiaal wordt verwijderd.
Door de hoeveelheid overgebleven vocht kan de droogtijd oplopen tot 12 uur.

Tijdens het schoonmaakproces worden er diverse reinigingsmiddelen gebruikt (Reinasan DCS). Het kan gebeuren dat na het drogen een witte waas zichtbaar wordt. Dit kan eenvoudig met een schone lichtvochtige microvezeldoek af worden genomen.

Als er in het verleden eerder is gereinigd met een chemisch reinigingsmiddel kan het zijn dat het oppervlak verkleurd, gebleekt of  aangetast is. Dit is vooraf niet altijd zichtbaar. Indien wij tijdens de reiniging dit constateren zullen we met u in overleg gaan of u de stoel toch nog gereinigd en beschermt wilt hebben.

Op deze pagina vindt u een gebruiksaanwijzing hiervoor. Gebruik alleen de interieur en design reiniger van Reinasan voor het verwijderen van vlekken. Spuit nooit rechtstreeks op het meubel maar altijd op een schone droge microvezeldoek en maak hier het meubel mee schoon. Zie de instructievideo.

Reinasan
Gebruiksaanwijzing onderhoudsmiddel Reinasan
Reinasan
Onderhoudsmiddel demonstratie