Reinasan

Wand & Design protectie

Wallpaper, fotobehang, signing, logo’s of custom made voorwerpen zijn allemaal gevoelig voor huidvetten. Mensen hebben een dringende behoefte om spullen/objecten/oppervlak soorten aan te raken met de vingertjes. En niet alleen huidvetten, maar ook andere organische vervuilingen kunnen problematisch zijn als het gaat om schoonmaken, laat staan schoon houden. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle soorten designs voor muren en wanden. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten aan het object/product toegevoegd. Zo zijn huidvlekken met het beschikbare pH neutrale onderhoudsmiddel, gemakkelijk te verwijderen. Worden stofdeeltjes niet meer aangetrokken en vindt er een permanente afbraak van microbiologische vervuiling plaats. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuw en of bestaand materiaal en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.