Reinasan

Wand & Design protectie

Wallpaper, fotobehang, signing, logo’s of custom
made voorwerpen zijn allemaal gevoelig voor huidvet. Mensen ervaren vaak een onbedwingbare behoefte om dergelijke spullen/objecten aan te raken. Niet alleen huidvet, maar ook andere organische vervuiling kunnen niet alleen tot problemen leiden bij schoonmaak, maar vooral ook bij het blijvend schoon houden! Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle soorten designs op muren en wanden. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve Protectie krijgt een behandelde muur of wand extra kwaliteiten: huidvetvlekken zijn gemakkelijker te verwijderen; stofdeeltjes worden afgestoten; er vindt continue afbraak plaats van microbiologische verontreiniging. De muren of wanden blijven dus langer schoon en mooi. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuw en of bestaand materiaal en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.