Reinasan

Vloeren protectie

Behoud van een schone vloer is niet alleen prettig voor het oog, het voorkomt ook gevaarlijke situaties. Dat er personeel als gevolg van uitglijden, met ziekteverlof moet gaan, komt helaas nog te vaak voor. Ook intensieve onderhoudsbeurten, door externe partijen, met zware chemicaliën zijn geen uitzondering. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle soorten vloeren. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve protectie, worden extra kwaliteiten aan het behandelde vloeroppervlak toegevoegd. Met het beschikbare pH neutrale onderhoudsmiddel kunnen vlekken gemakkelijk verwijderd worden. Ook blijft de antislipwaarde behouden omdat het residu aan ‘oudere’ reinigingsmiddelen wordt afgebroken. Mede daardoor worden voegen en afdichtingen minder snel vuil. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

Slim en effectief onderhoud d.m.v. milieuvriendelijke producten. Er vindt een permanente ontmanteling van ongewenste microbiologie plaats en voorkomt nare geurtjes. Het is geschikt voor nieuwe en of bestaande vloeren en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode van 5 jaar, opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.