Reinasan

Gevel & gebouw protectie

Algen, (korst-)mossen, donkere of zelfs zwarte
aanslag, verwering en verkrijting zijn allemaal vormen van verontreiniging of slijtage. Gebouwen en dan vooral de geveldelen, staan bloot aan weersinvloeden die vroeg of laat hun zichtbare sporen achterlaten. Reinasan biedt hiervoor een preventieve oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle
soorten geveloppervlakken. Door toepassing van
Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra kwaliteiten aan het behandelde oppervlak toegevoegd: permanente bescherming tegen atmosferische vervuiling en -aantasting; directe en continue afbraak van organische- en microbiële
verontreiniging. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de gevels of materialen soorten. Er wordt 10 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Mede door metingen en het eenvoudige onderhoud met milieuvriendelijke producten is er grip op totale controle.

Luchtzuiverend

Verander uw gebouw in een bos!

Over extra functionaliteiten gesproken; Objecten beschermd met Reinasan zuiveren de lucht.

Een object (beton façade), behandeld met Reinasan buiten protectie, van 25.000 M2 gelegen op een perceel van 14.000 M2 zuivert de lucht zoals 1.785 volwassen rode Esdoorn bomen dat doen! Deze volwassen Esdoorns (25 jaar oud) bestrijken normaliter een oppervlak van 207.000 M2. Dat zijn 32 voetbalvelden.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.