Reinasan

Protectie voor Care & Cure

Nare geurtjes tot stinkende ruimtes, gebruik moeten maken van milieu én mens belastende chemische reinigingsmiddelen om aan bepaalde hygiene voorschriften te kunnen voldoen. Niet voldoende tijd noch personeel hebben voor bepaalde dagelijkse en wekelijkse werkzaamheden. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle gewenste objecten en oppervlak soorten. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten toegevoegd aan hygiëne gevoelige objecten of oppervlak soorten. Zo ontstaat er een effectieve bronbestrijding zodat microbiologie en nare geurtjes geen kans krijgen te ontwikkelen. Ook eventuele vlekken zijn met het beschikbare pH neutrale onderhoudsmiddel, gemakkelijk te verwijderen. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De vrij van gevarentekens bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Ook ontstaat er geen residu opbouw en wordt kruisbesmetting voorkomen. Er wordt tot 3 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Dit wordt met metingen on the spot geborgd. Zo heeft men grip op een gezonde werkplek welke impact heeft op o.a. ziekteverzuim.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.