Reinasan

Tent & Zonwering protectie

Een ‘doorn in het oog’, of nog erger, ‘niet meer om aan te zien, zo smerig’. Uitspraken die aangeven hoe tentdoek of zonwering door schimmels aangetast kan worden, waarbij het
oppervlak groen, grijs of zelfs zwart verkleurt. Soms probeert men dit op te lossen met agressieve (chloorhoudende) middelen, soms zelfs door er de hoge druk spuit op te zetten!
Met deze laatste aanpak zal de vervuiling vaak worden ‘weggeblazen’ maar worden tegelijkertijd de stiknaden en de vezels van het doek, zwaar beschadigd. Daardoor kan vervuiling zich nog beter hechten en treedt hetzelfde problematiek nog eerder op. Reinasan biedt hiervoor een preventieve oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle typen tenten en zonweringen. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra kwaliteiten aan het behandelde oppervlak toegevoegd: aantasting en veroudering van stof, kunststof en stiksel wordt voorkomen; er vindt een directe en continue afbraak van organische- en microbiële verontreiniging plaats, waarmee aanslag van schimmels, algen en atmosferische vervuiling wordt voorkomen. De frisheid en uitstraling zoals bij nieuwstaat, blijft zodoende behouden. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuw en of bestaand materiaal.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.