Reinasan

Tent & Zonwering protectie

Een doorn in het oog, of nog erger, niet meer om aan te zien zo smerig! Schimmels die tentdoeken aantasten en het doek groen, grijs en zelfs zwart doen worden. Soms denkt men dit op te kunnen lossen met chloor houdende agressieve middelen, of nog ingrijpender; door middel van de hoge drukspuit! De kans is zeker aanwezig dat de ongewenste vervuiling wordt verwijderd, maar tevens ook de gevoelige stiknaden. Behalve deze schade, zal ook de stofvezel worden aangetast waardoor vervuiling beter kan gaan hechten. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle typen tenten en zonweringen. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten aan het object/product toegevoegd. Zo wordt onder andere aantasting en veroudering van stof, kunststof en stiksel voorkomen. Tevens vindt er een actieve bronbestrijding plaats van organische en atmosferische vervuiling zoals schimmels, algen en luchtvervuiling. Het behoudt de frisheid en uitstraling als bij nieuwstaat. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuw en of bestaand materiaal.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.