Reinasan

Dieptereiniging

Oppervlakkig schoonmaken, daar doen onze producten niet aan. Zij zorgen voor de ultieme reiniging, tot in het diepst van elke vezel. Ervaar onze deep cleaning nu zelf.

Beschermt oppervlaktes

Waarom dieptereiniging

Door tot in de kern te reinigen wordt elke vorm van vuil opbouw verwijderd. Er kan geen voedingsbodem ontstaan voor bacteriën, schimmels en andere soorten vervuiling. De Reinasan Protectie kan namelijk alleen worden aangebracht op een écht schone ondergrond.

Schoner

De diepte in

Door te reinigen op moleculair niveau, ontstaat diepte reiniging. Van poriën tot onderliggende vezels, Reinasan pakt de vervuiling aan. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner resultaat, waardoor oppervlak soorten en objecten een tweede leven krijgen.

Groener

Biologisch afbreekbaar

De Reinasan reinigingsproducten* zijn binnen 14 dagen voor 98% biologisch afbreekbaar en voldoen aan de Europese richtlijnen.

*made in Holland

Safer

Safety first!

Door te werken met voornamelijk pH neutrale producten wordt het werkproces niet alleen veraangenaamd, maar ook stukken veiliger. Waarschuwingstekens en of gevarentekens staan niet op onze producten. Zo beschermen we de mens, dier en natuur tegen ongewenste chemicaliën.

Reinasan

Veel gestelde vragen

Het is een niet bijtend product en kan op alle oppervlakken gebruikt worden.

Ja, het is inzetbaar op alle soorten vloeren, wanden en andere materiaalsoorten. Het is zeer gebruiksvriendelijk, efficiënt en eenvoudig te combineren met onze Ergo mop, HD bamboe doek, non scratch pads, borstelmachine, stoommachine, vloermachines, sprayers (accu).

Door sterke concentratie, heeft een nawerking, is efficiënt in gebruik en vervangt alle andere soorten producten die men normaal gebruikt.

Zie de bewaarinstructies op het etiket. De houdbaarheid is tot 1,5 jaar.

Dit is een uniek schoonmaakproduct op basis van Biokatalysatoren. In plaats van vuil losmaken en verplaatsen / versmeren zorgt de biokatalysator in ons product dat de samenstelling van verontreiniging/vlek afgebroken wordt (vergelijkbaar met hoe wij als mens in onze buik ons eten afbreken).

Het product kan zo tot het diepst in de poriën van het oppervlak doorwerken. Het breekt daar op natuurlijke wijze de samenstelling van verontreinigingen af in voor de natuur weer bruikbare stoffen. Deze afgebroken verontreinigingen zijn vervolgens heel makkelijk en goed te verwijderen.

Andere vraag? Neem contact op.

Duurzame technologie

Onze missie

De Reinasan systemen zijn gebaseerd op vernieuwende milieu- en duurzaamheidsprincipes. Samen met onze partners willen we een groene voetafdruk creëren voor een duurzame planeet.

Neem contact op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.