Reinasan HB Dieptereiniging

Reinasan

Dieptereiniging

Oppervlakkig schoonmaken, daar doen wij niet aan. Onze oplossingen zorgen voor de ultieme reiniging, tot in het diepst van elke vezel. Ervaar onze deep cleaning nu zelf.

Meer over Reinasan
×

Beschermt oppervlaktes

Waarom Dieptereiniging

Door tot in de kern te reinigen verwijderen we elke vorm van vuil opbouw. Er kan geen voedingsbodem ontstaan voor bacteriën, schimmels en andere soorten vervuiling. De Reinasan oppervlakte behandeling, in de vorm van protectie, kan alleen worden aangebracht op een schone ondergrond.

Reinasan diepte in
Schoner

De diepte in

Door te reinigen op moleculair niveau, ontstaat diepte reiniging. Van poriën tot onderliggende vezels, Reinasan pakt de vervuiling aan. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner resultaat, waardoor oppervlak soorten en objecten een tweede leven krijgen.

Neem contact op

Reinasan - Biologisch afbreekbaar
Groener

Biologisch afbreekbaar

De Reinasan reinigingsproducten zijn binnen 14 dagen voor 98% biologisch afbreekbaar en voldoen aan de Europese richtlijnen.

Onze missie

Reinasan safety first
Veiliger

Safety first!

Door te werken met voornamelijk pH neutrale producten wordt het werkproces niet alleen veraangenaamd, maar ook stukken veiliger. Waarschuwingstekens en of gevarentekens staan niet op onze producten. Zo beschermen we de mens, dier en natuur tegen ongewenste chemicaliën.

Neem contact op

Reinasan - FAQ
Reinasan

Veelgestelde vragen

Is het schadelijk voor gebruikers milieu en oppervlak soorten?
Het is een niet bijtend product en kan op alle oppervlakken gebruikt worden.
Kan ik er vloeren mee reinigen?
Ja, het is inzetbaar op alle soorten vloeren, wanden en andere materiaalsoorten. Het is zeer gebruiksvriendelijk, efficiënt en eenvoudig te combineren met onze Ergo mop, HD bamboe doek, non scratch pads, borstelmachine, stoommachine, vloermachines, sprayers (accu).
In welk opzicht is het kostenbesparend?
Door sterke concentratie, heeft een nawerking, is efficiënt in gebruik en vervangt alle andere soorten producten die men normaal gebruikt.
Hoe lang is het houdbaar?
Zie de bewaarinstructies op het etiket. De houdbaarheid is tot 1,5 jaar.
Waarin verschilt dit product van een traditioneel chemisch of ecolabel schoonmaakmiddel?
Dit is een uniek schoonmaakproduct op basis van Biokatalysatoren. In plaats van vuil losmaken en verplaatsen / versmeren zorgt de biokatalysator in ons product dat de samenstelling van verontreiniging/vlek afgebroken wordt (vergelijkbaar met hoe wij als mens in onze buik ons eten afbreken).
Het product kan zo tot het diepst in de poriën van het oppervlak doorwerken. Het breekt daar op natuurlijke wijze de samenstelling van verontreinigingen af in voor de natuur weer bruikbare stoffen. Deze afgebroken verontreinigingen zijn vervolgens heel makkelijk en goed te verwijderen.

Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Gezamenlijk maken we de wereld op milieuvriendelijke wijze schoner. Reinasan selecteert bedrijven om mee samen te werken. Elke partnerbedrijf heeft een eigen, unieke positie binnen de markt. Vanuit die expertise wordt onze methode ingezet en worden successen behaald.

Reinasan Mischa vierkant

Duurzame technologie

Onze missie

De Reinasan methode is gebaseerd op vernieuwende milieu- en duurzaamheidsprincipes. Samen met onze partners willen we een groene voetafdruk achterlaten voor een duurzame planeet.

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.