Reinasan

Voertuigen interieur protectie

We kennen een veelvoud aan transport. Denk aan het vervoer van goederen of personen, aan transport van voedsel of bouwmaterialen. En zo bestaan er nog veel meer variabelen. Maar, het probleem dat in elk vervoersmiddel de kop opsteekt is: vervuiling / vlekken op zitgedeeltes; vingervlekken op touchscreens en dashboards. Of, nog erger: van ongewenste geurtjes tot soms een enorme stankhinder als gevolg van bacteriegroei. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle mogelijke afzonderlijke onderdelen. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve protectie voegt u extra kwaliteiten toe aan uw product/object. Door een voortdurende ontmanteling van de aanwezige microbiologie (o.a. bacteriën) kunnen geen nare geurtjes meer ontstaan, wordt de hygiëne sterk verbeterd en op die manier wordt ook de gebruikersbeleving
geoptimaliseerd. Met behulp van het pH-neutrale en milieuvriendelijke onderhoudsmiddel, kunnen vlekken gemakkelijk en veilig verwijderd worden. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt tot 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuwe en of bestaande materiaalsoorten en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.