Reinasan

Voertuigen interieur protectie

We kennen een veelvoud van transport. Bijvoorbeeld het vervoer van mensen tot aan goederen en van etenswaren tot aan bouwmaterialen. En nog zo veel meer! Maar wat in elk vervoersmiddel terugkomende problemen zijn; vlekken/vervuiling op zitgedeeltes, vingervlekken op touchscreens en dashboards. En nog erger; ongewenste geurtjes tot enorme stank door bacteriegroei! Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle gewenste onderdelen. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten aan het object/product toegevoegd. Door een permanente ontmanteling van microbiologie worden nare geurtjes voorkomen, de hygiënenormen verhoogd en zorgt voor een verbetering van de gebruikersbeleving. Vlekken zijn middels het beschikbare pH neutrale en milieuvriendelijke onderhoudsmiddel gemakkelijk te verwijderen. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt tot 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuwe en of bestaande materiaalsoorten en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.