Reinasan

Boten

Of het nu om een luxe jacht gaat, een cruiseschip of plezierbootje, allen kampen ze met dezelfde uitdagingen. Door de zon aangetaste onderdelen, groene aanslag, schimmel, moeilijk te reinigen oppervlak soorten met vaak als noodoplossing zware chemisch middelen. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan Protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle oppervlak soorten . Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten aan het object/product toegevoegd. Zo wordt onder andere aantasting en veroudering van stof, kunststof en stiksel voorkomen. Tevens vindt er een actieve bronbestrijding plaats van organische en atmosferische vervuiling zoals schimmels, algen en luchtvervuiling. Zo behoudt men de uitstraling als bij nieuwstaat. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de constructie of materialen soorten. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Mede door metingen en het eenvoudige onderhoud met milieuvriendelijke producten is er grip op totale controle. Esthetisch gezien verandert er niets aan het oppervlak.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.