Reinasan

Boten

Of het nu een luxe jacht betreft, een cruiseschip of een klein plezierbootje, ze kampen allemaal met dezelfde problematiek. Door de zon aangetaste onderdelen, groene aanslag of hardnekkige schimmel. Ook moeilijk te reinigen oppervlakken, waarbij dan vaak als noodoplossing gekozen wordt voor zware chemische middelen. Reinasan biedt betere en milieuvriendelijke oplossingen.

Duurzame bescherming

Reinasan Protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle soorten vaartuigoppervlakken. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra kwaliteiten aan het behandelde oppervlak toegevoegd: aantasting en veroudering van stof, kunststof en stiksel wordt voorkomen; er vindt een directe en continue afbraak van organische- en microbiële verontreiniging plaats, waarmee aanslag van schimmels, algen en atmosferische vervuiling wordt voorkomen. Zo blijft het vaartuig eruitzien als nieuw. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de constructie of materialen soorten. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Mede door metingen en het eenvoudige onderhoud met milieuvriendelijke producten is er grip op totale controle. Esthetisch gezien verandert er niets aan het oppervlak.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.