24/7

Maritiem protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat de diverse oppervlak- en materiaal soorten easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal en milieuvriendelijk onderhoud zodat de levensduur van de behandelde materialen verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Binnen en buiten protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. atmosferisch, huidvetten of vogelfeces) kan gaan hechten aan de verschillende materialen. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen vervelende geuren ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. Het object wordt in zijn geheel schoner en hygiënischer.

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Maritiem Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat de oppervlak soorten op locatie nog worden voorzien van de beschermlaag, vóór in gebruik name. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Gebruikte boten tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds gebruikte boten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions worden materiaal soorten zo goed als nieuw en kunnen vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is het materiaal weer schoon en netjes, en blijft het dat met 5 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Na vele jaren van testen en zelf objecten, materiaal- en oppervlak soorten te hebben behandeld en voorzien met dit Reinasan systeem is het klaar om breed vermarkt te worden. Partners die dit systeem willen toevoegen aan hun business kunnen zich aanmelden.