Reinasan

Voertuigen exterieur protectie

Velgen die niet of nauwelijks schoon worden, onherkenbare remklauwen en bepaalde kunststof onderdelen zijn compleet verweerd door invloeden van de elementen. Om nog tot gewenste resultaten te komen behoeven deze onderdelen extra tijd en energie in de vorm van machinale of manuele arbeid en gaan bijna altijd gepaard met agressieve reinigingsmiddelen en veel water gebruik. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan Protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermd alle gewenste onderdelen. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten aan het object toegevoegd. Zo zijn bijvoorbeeld velgen met het beschikbare pH neutrale én milieuvriendelijke onderhoudsmiddel gemakkelijk te reinigen zonder intens veel waterverbruik. Door de tuinslang of zelfs met een gieter is het ”vuil” gemakkelijk te verwijderen. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt tot 2 jaar garantie gegeven. Het is geschikt voor nieuwe en of bestaande materiaalsoorten en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.