Reinasan

Voertuigen exterieur protectie

Velgen die niet of nauwelijks schoon te maken zijn; onherkenbare remklauwen; verweerde kunststof onderdelen. De weers- en atmosferische invloeden zijn makkelijk te
herkennen. Om hier nog een esthetisch schoonmaakresultaat te behalen vergt extra tijd en energie in de vorm van manuele- of machinale arbeid. Meestal gaat dit gepaard met
agressieve reinigingsmiddelen en zeer veel waterverbruik. Reinasan biedt hiervoor een oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan Protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle gewenste onderdelen. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functies aan het behandelde oppervlak toegevoegd: er vindt een directe en continue afbraak van organische- en microbiële verontreiniging plaats. Zo zijn bijvoorbeeld behandelde velgen met het beschikbare pH-neutrale en milieuvriendelijke onderhoudsmiddel, gemakkelijk te reinigen, zonder dat daar veel water of hoge druk bij komt kijken. Zelfs met een gieter laat het vuil zich makkelijk verwijderen. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt tot 2 jaar garantie gegeven. Het is geschikt voor nieuwe en of bestaande materiaalsoorten en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.