Reinasan

Onze missie

Met onze duurzame systemen streven wij, samen met onze partners, naar een schonere en duurzame wereld. Tevens zijn onze productieprocessen, transport, verpakking en producten zo efficiënt mogelijk ingericht. De producten werken op basis van katalysatoren en zijn bijna allemaal pH neutraal. Zo zorgen we ervoor dat mens, dier en milieu niet worden blootgesteld aan zware of ongewenste chemicaliën.

Onze visie

Stay clean & care for green

Door materialen, objecten en andere oppervlak soorten te voorzien van een actieve 24/7 werkende beschermlaag kunnen nieuwe en reeds bestaande producten verduurzaamd worden. Gegarandeerd werkzaam tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Samenwerken met de natuur is ons streven en is een proces waarin we nooit uitgeleerd raken.

KOMT U OOK IN ACTIE

Investeer in de toekomst

Middels de door ons ontwikkelde systemen vergroten we onze groene voetafdruk. Maar, daar laten we het niet bij. We zijn druk in de weer om een voedselbos te genereren. Voedselbossen functioneren als krachtig en volwaardig ecosysteem en bieden dé oplossing voor veel hedendaagse vraagstukken. Wij zien investeren in moeder aarde als een investering in onszelf. 

Referenties

Wie jou voorgingen