Reinasan

Zonnepaneel protectie

Door ophoping van stof en andere vervuiling vermindert de opbrengst van zonnepanelen. Vooral als deze panelen niet onder een perfectie hoek liggen, ontstaat er snel een laag residu op het paneel die alsmaar erger wordt. De zonnepaneel protectie van Reinasan biedt hiervoor een preventieve en blijvende oplossing. Klik hieronder en bekijk onze oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle soorten zonnepanelen tegen vervuiling. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functies aan het behandelde oppervlak toegevoegd. Er wordt een actieve laag op het oppervlak gecreëerd die continue de organische- en atmosferische verontreiniging afbreekt. Wij garanderen de actieve werking voor een periode van 10 jaar. Vervetting, algenaanslag en glascorrosie kan zo effectief worden voorkomen. De energieopbrengst van uw panelen wordt niet langer verminderd. Een regenbui op z’n tijd, spoelt de panelen schoon. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

Onze beschermings- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten voor mens en milieu. Wij geven 10 jaar garantie op de aantoonbare werking en duurzaamheid van ons protectiemiddel.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Dochteronderneming
Klik hier voor meer informatie over onze dochteronderneming. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.