Reinasan

Zonnepaneel protectie

De opbrengst van zonnepanelen vermindert door de ophoping van stof en andere vervuiling. Vooral als ze niet onder de perfecte hoek liggen ontstaat er snel een laag residu op het paneel die alsmaar erger wordt. De ‘Zonnepaneel Protectie’ van Reinasan biedt de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle soorten zonnepaneel installaties tegen vervuiling. Reinasan Protectie is 24/7 actief en werkt gegarandeerd 10 jaar op een zonnepaneel. Als wij het toepassen op een oppervlak, zoals glas, creëeren wij een laag die actief de bron van organische en atmosferische vervuiling bestrijdt. Vervetting, algenaanslag en glascorrosie worden zo voorkomen. Dankzij onze Protectie kan regen de panelen schoonhouden. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

Onze beschermings- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten voor mens en milieu. Wij geven 10 jaar garantie op de aantoonbare werking en duurzaamheid van ons protectiemiddel.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.