24/7

Zonnepaneel protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat zonnepanelen easy to clean worden en langer hun rendement behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal onderhoud zodat de levensduur van de behandelde panelen verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Buiten protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. feces, mossen of atmosferisch) kan gaan hechten aan het glas. De bron wordt aangepakt waardoor er geen residu laag kan ontstaan. Tevens wordt er een antistatische en luchtzuiverende werking gecreëerd.  

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Zonnepaneel Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat de PV’s op locatie nog worden voorzien van de beschermlaag, voor of na montage. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaande PV tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat bestaande zonnepanelen niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het oppervlak zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo wordt het rendement behouden, met 10 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Inmiddels behouden veel zonnepanelen hun rendement welke behandeld zijn met dit systeem. Uiteraard kunnen nieuwe partners zich aanmelden om dit systeem toe te voegen aan hun business.