Reinasan

Dak protectie

De meest voorkomende ‘vervuiling’ op daken zijn algen en korstmossen. Beiden houden vocht vast en veroorzaken schade in de vorm van breuk, scheur of rotting. Een kapot (pannen-)dak veroorzaakt lekkages en leidt vaak ook tot verstopping van dakgoot en afvoer. Reinasan biedt hiervoor een preventieve oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle typen dakpannen. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra kwaliteiten aan de behandelde dakpannen toegevoegd: permanente bescherming tegen
mosgroei, tegen vuile rook-/roetneerslag of aantasting. Daarnaast wordt organisch of atmosferisch vuil direct afgebroken waardoor mogelijke (vorst-)schade wordt voorkomen. Toepassing onder meer bij oude leisteen
daken, maar ook bij daken met beton- of keramische pannen. Uiteraard perfect toepasbaar op nieuwe objecten/producten. Klik hieronder en ontdek hoe het werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

Esthetisch gezien verandert er niets aan het oppervlak. Er wordt 10 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.