Reinasan

Dak protectie

De meest voorkomende ”vervuilingen” op daken zijn algen en korstmossen. Beide houden vocht vast en veroorzaken schade in de vorm van breuk en kapotte delen. Behalve dat pannen kapot gaan worden er zo ook lekkages veroorzaakt en verstopt menig dakgoot. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle typen dakpannen. Door gebruik te maken van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten aan het object/product toegevoegd, onder andere permanente bescherming tegen mosgroei, luchtvervuiling en aantasting. Tevens vindt er bronbestrijding plaats van organische en atmosferische vervuiling en wordt zodoende schade door eventuele vorst voorkomen. Toepassingen bij onder andere oude leien daken, maar ook beton- en keramische pannen. Uiteraard perfect toepasbaar op nieuwe objecten/producten. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

Esthetisch gezien verandert er niets aan het oppervlak. Er wordt 10 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.