24/7

Dak protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat daken easy to clean worden en langer hun frisse uitstraling behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal onderhoud zodat de levensduur van de behandelde daken verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Buiten protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. korstmossen, feces of atmosferisch) kan gaan hechten aan het oppervlak. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen neveneffecten ontstaan. Tevens wordt er een luchtzuiverende en antistatische werking gecreëerd.  

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Daken Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het materiaal voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat het product op locatie nog wordt voorzien van de beschermlaag, voor de oplevering. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaande daken tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds bestaande daken niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het dak zo schoon als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is het dak weer netjes, en blijft het dat, met 10 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Dit Reinasan systeem is veelvuldig getest in de praktijk en is klaar om breed vermarkt te worden. Nieuwe partners kunnen zich aanmelden om dit systeem toe te passen aan hun business.