Reinasan

Voedingsmiddelen industrie

Door o.a. tijdsgebrek, stijgende kosten en personeelstekort worden bepaalde oppervlak soorten vaak minder of goed gereinigd. Denk aan de moeilijk bereikbare (onder)delen van grote machines, silo’s of transportbanden of door de hardnekkige aanslag van bepaalde productieprocessen. Binnen deze industrie is er een enorme diversiteit aan oppervlak soorten te noemen die meer dan een uitdaging zijn om schoon en vooral ook hygiënisch te houden. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle gewenste objecten en oppervlak soorten. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten toegevoegd. Door een permanente ontmanteling van microbiologie worden nare geurtjes voorkomen, de hygiënenormen verhoogd en zorgt voor een verbetering van de productieprocessen. Dagelijks onderhoud werkt middels het beschikbare pH neutrale en milieuvriendelijke onderhoudsmiddel. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De bescherming- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt tot 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuwe en of bestaande materiaalsoorten en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.