24/7

Voedingsmiddelen industrie protectie

Het Reinasan systeem zorgt er voor dat oppervlak- en materiaal soorten easy to clean worden en langer hun hygiënische waarde behouden op eenvoudige wijze. Dit i.c.m. minimaal en milieuvriendelijk onderhoud zodat de levensduur van de behandelde materialen/objecten verlengd wordt. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Reinasan protectie

Hygiëne protectie

De aangebrachte beschermlaag voorkomt dat organisch vuil (bijv. voedselrestanten, micro organisme of vloeistoffen) kan gaan hechten aan de diverse oppervlak soorten. De bron wordt aangepakt waardoor er ook geen vervelende geuren ontstaan. Tevens wordt er een antistatische werking gecreëerd. Het materiaal/object wordt in zijn geheel hygiënischer.

fotokatalyse

Beschermlaag 2.0

De Reinasan Voedingsmiddelen Industrie Protectie vloeistof wordt middels een HVLP spuit aangebracht op het object voordat deze wordt afgeleverd bij de (eind)klant. Dit gebeurd af fabriek, of bij de handelaar. Het kan voor komen dat de beschermlaag op locatie wordt aangebracht, vóór in gebruik name. De 24/7 actieve aangebrachte beschermlaag kan zodoende maximaal aanhechten en functioneel blijven.

Dieptereiniging

Bestaande oppervlak soorten tweede leven geven?

Voorkomen is beter dan genezen! Maar dat betekent niet dat reeds gebruikte oppervlak- en materiaal soorten niet voorzien zouden kunnen worden van de beschermlaag! Door de Reinasan Deep Cleaning Solutions wordt het materiaal/object zo goed als nieuw en kan vervolgens worden voorzien van de beschermlaag. Zo is het weer schoon én hygiënisch, en blijft het dat met 3 jaar garantie!

bio katalyse

Milieuvriendelijk en veilig (diep)reinigen

De Reinasan dieptereinigingsvloeistoffen worden binnen 14 dagen voor 98% opgenomen door het milieu. Makkelijk ”afbreekbaar” dus! Tevens zijn ze pH neutraal; materiaal én mens vriendelijk! Door ze te combineren met de juiste tools worden vaak verbluffende resultaten behaald. Dankzij deze methode wordt het op microniveau schoon en is het object/materiaal soort klaar om te worden voorzien van de beschermlaag.

Ja dit wil ik

Tal van oppervlak- en materiaal soorten binnen de voedingsmiddelen industrie zijn behandeld met dit systeem dankzij onze partners. Wij blijven nieuwe partners verwelkomen die dit systeem aan hun business willen toevoegen.