Gericht advies

Advies op maat

Op zoek naar manieren om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken? Reinasan consultancy helpt je bij het ontwikkelen van een duurzame visie en strategie. Onze deskundigen bieden vernieuwend advies met meetbare resultaten voor een toekomstbestendige leefwereld en duurzaam ondernemerschap. Hierbij wordt de wet- en regelgeving rondom duurzaamheid steeds belangrijker. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de publieke en private sector in Nederland en het buitenland. Neem vrijblijvend contact op om te laten weten voor welke uitdaging jij staat!

Nieuwe duurzame standaard

Waar Reinasan aan werkt

Duurzaamheid is een positief speerpunt in de maatschappij geworden en geldt op allerlei vlakken. Het Reinasan systeem is een duurzame innovatie en zorgt voor unieke en waardevolle oplossingen waarbij we milieuaspecten, gezondheid en langere levensduur van producten met elkaar verbinden. Dit leidt tot veel betere en goedkopere oplossingen. In de basis draait het erom dat mens, dier en milieu in harmonie en respect met elkaar functioneren. Het Reinasan systeem draagt bij om de sustainability te vergroten en samen een groene voetafdruk creëren.
REDUCE –> RE-USE –> RECYCLE

Next level care & cure

Het Reinasan systeem

Het Reinasan systeem is een unieke combinatie van producten en methoden waardoor er een permanente actieve bescherming wordt geboden voor heel veel verschillende oppervlakken en hulpmiddelen. Tevens zorgt het Reinasan systeem dat er naast het toepassen van een goede handhygiëne een optimale microbiologische hygiëne ontstaat op handcontactpunten waardoor de overdracht van micro organismen naar personen of voorwerpen wordt geminimaliseerd of voorkomen. Door op regelmatige basis metingen te verrichten in het werkveld, aangevuld met het Reinasan monitoringsysteem, blijft de hygiëne geborgd.

Hoe werkt het?

Reinasan advies

Jouw bedrijf toekomstbestendig maken door samen een permanente change te realiseren. Die reis begint altijd met de ontwikkeling van een duurzame visie en een kraakheldere strategie. En dan gaan we aan de slag, door jouw bedrijf te begeleiden bij het versnellen van de transformatie. Daarbij zijn we pas tevreden als er resultaten worden geboekt. Wij werken met hoofd, hart én ziel. Dit vullen we aan met onze intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een groenere wereld. Op die manier zorgen we samen met jou voor duurzame verandering die er echt toe doet.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Een advies- of duurzaamheidsvraag? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op voor meer informatie.