Reinasan HB Hygiene protectie

Reinasan

Hygiëne protectie

Reinasan is het milieuvriendelijke alternatief voor geoptimaliseerde hygiëne en gezondheid. Maximale bescherming en minimaal onderhoud. Daarnaast wordt de levensduur van producten verlengd dankzij onze 24/7 hygiëne protectie. Ervaar de blijvende bescherming nu zelf.

Neem contact op
×

Beschermt oppervlaktes

Waarom Hygiëne protectie

Veiligere producten, minder ziekteverzuim, minder afval en het verbeteren van o.a. de voedselveiligheid. Onze water gedragen producten bevatten een 24/7 actieve oppervlaktebescherming op natuurlijke wijze. Dit zorgt voor een blijvende werking waardoor de hygiëne, gezondheid en veiligheid worden verbeterd en gewaarborgd.

Hygiene standaard
Blijvend beschermd

De nieuwe standaard

Reinasan onderscheidt zich niet alleen door de milieuvriendelijke basis, maar ook door de permanente (24/7) actieve bescherming. Reguliere reinigings- en beschermingsproducten moeten regelmatig gebruikt of aangebracht worden, dit in tegenstelling tot de Reinasan producten. Door op regelmatige basis te meten blijft hygiëne geborgd.

Neem contact op

Hygiene bron bestrijding
Safer

Bronbestrijding

Onze producten zijn op waterbasis en veilig voor zowel de care -, cure – als food industrie. Het is geen desinfectiemiddel en hierdoor veilig voor mens, dier en milieu. Gevaarlijke bacteriegroei en vervuiling worden bij de bron aanpakt.

Neem contact op

Hygiene geen halve maatregelen
Cleaner

Geen halve maatregelen

De producten en methoden van Reinasan zijn zeer effectief en eenvoudig in gebruik. Onze beschermingsproducten maken alle materialen easy to clean. Onder andere displays en andere gevoelige materialen worden niet aangetast. Permanent actief op elk oppervlak.

Neem contact op

Reinasan - FAQ
Reinasan

Veelgestelde vragen

Bevatten deze producten gevarensymbolen?
Nee geen enkele
Zijn deze producten alleen inzetbaar voor Care & Cure?
Nee, ook in andere marktsegmenten waar hygiëne een belangrijke rol speelt
Wat wordt bedoeld met permanent werkzaam?
Traditionele producten werken als een momentopname, terwijl onze producten 24/7 actief zijn
Kan ik dit ook op mijn handen smeren?
Dat biedt geen meerwaarde ivm de aanhechting van het product. Handen wassen is ons advies
Waar kan ik dit bestellen?
Onze protectiemiddelen worden door onze partners aangebracht

Andere vraag? Neem contact op.

Neem contact op

We doen het samen

Onze partners

Handcontactpunten, flexwerkplekken en andere oppervlaktes worden door onze partner Viralis behandeld. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze TouchSafe methode.

Reinasan Missie

Duurzame technologie

Onze missie

Effectief en duurzaam een blijvende, hygiënische omgeving creëren op een eenvoudige manier, dat is onze missie. Door de permanente werking van onze middelen en methoden wordt desinfectie aanbrengen op regelmatige basis overbodig. Hierdoor kan een enorme winst worden behaald op transport, plastic afval, productieprocessen en opslag. Zo werken wij samen met onze partners en dienstverleners aan een schoner milieu.

Onze missie

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.