Reinasan

Hygiëne protectie

Reinasan is het milieuvriendelijke alternatief voor geoptimaliseerde hygiëne en gezondheid. Maximale bescherming en minimaal onderhoud. Daarnaast wordt de levensduur van producten verlengd dankzij onze 24/7 actieve hygiëne protectie. Ervaar de blijvende bescherming nu zelf.

Beschermt oppervlaktes

Waarom Hygiëne protectie

Veiligere producten, minder ziekteverzuim, minder afval en het verbeteren van o.a. de voedselveiligheid. Onze water gedragen producten bevatten een 24/7 actieve oppervlaktebescherming op natuurlijke wijze. Dit zorgt voor een blijvende werking waardoor de hygiëne, gezondheid en veiligheid worden verbeterd en gewaarborgd.

Icoon-Protect-Surface-Solutions
Icoon-Bacteria-proof
Icoon-Virus-proof
Icoon-Fungi-Proof
Icoon-Dirt-proof
Icoon-24-7-active
Icoon-Photo-Catalyst
Icoon-Eco-Friendly
Garantieschild-3-jaar-reinasan
Blijvend beschermd

De nieuwe standaard

Reinasan onderscheidt zich niet alleen door de milieuvriendelijke basis, maar ook door de permanente (24/7) actieve bescherming. Reguliere reinigings- en beschermingsproducten moeten regelmatig gebruikt of aangebracht worden, dit in tegenstelling tot de Reinasan producten. Door op regelmatige basis te meten blijft hygiëne geborgd.

Safer

Bronbestrijding

Onze producten zijn op waterbasis en veilig voor zowel de care & cure als food industrie. Het is geen desinfectiemiddel en hierdoor veilig voor mens, dier en milieu. Gevaarlijke bacteriegroei en vervuiling worden bij de bron aanpakt.

Cleaner

Geen halve maatregelen

De producten en methoden van Reinasan zijn zeer effectief en eenvoudig in gebruik. Onze beschermingsproducten maken alle materialen easy to clean. Onder andere touchscreens en andere gevoelige materialen worden niet aangetast. Permanent actief op elk oppervlak.

Reinasan

Veel gestelde vragen

Nee, ook in andere marktsegmenten waar hygiëne een belangrijke rol speelt

Traditionele producten werken als een momentopname, terwijl onze producten 24/7 actief zijn
Dat biedt geen meerwaarde ivm de aanhechting van het product. Handen wassen is ons advies

Onze protectiemiddelen worden door onze partners aangebracht

Andere vraag? Neem contact op.

Duurzame technologie

Onze missie

Effectief en duurzaam een blijvende, hygiënische omgeving creëren op een eenvoudige manier, dat is onze missie. Door de permanente werking van onze middelen en methoden wordt desinfectie aanbrengen op regelmatige basis overbodig. Hierdoor kan een enorme winst worden behaald op transport, plastic afval, productieprocessen en opslag. Zo werken wij samen met onze partners en dienstverleners aan een schoner milieu.

Neem contact op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.