Betekenis iconen

Betekenis iconen

Iconen overzicht:

24/7 Active

Zowel de protectie als reiniger is 24/7 actief, dit is een actieve veilige manier van ontmanteling van ongewenste micro organismen en afbreken van alle organische vervuilingen.

Deep Cleaning Solutions

Een serie van krachtige reinigers ontwikkeld tegen organische verontreinigingen zoals schimmels, algen, vetten, eiwitten, fijnstof etc; toepasbaar op alle oppervlakken, materialen en objecten.

Protect Surface Solutions

Een serie van producten die permanent alle oppervlakken en of materialen actief 24/7 beschermt tegen luchtvervuiling en alle organische vervuilingen en micro-organismen.

Recycable

Niet alleen de verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar, maar ook de vervuiling die wordt aangepakt door de DCS. De ontleden onderdelen van het vuil kunnen zo worden opgenomen in het milieu en worden binnen 14 dagen voor 98% afgebroken.

PH-neutral

De gehele methode, en dus ook de producten, zijn veilig, watergedragen, op PH-neutrale waarde en bevatten geen gevarentekens. Door te werken met hoog concentraten wordt bespaart op plastic verpakkingen, transport en CO2 uitstoot.

Bio catalyst

Een Biocatalyst leeft van organische vervuiling met als doel om chemische processen te versnellen. Hij knipt als het ware de samenstelling van die vervuiling uit elkaar waardoor bijv. bloed geen bloed meer is. Het wordt op een natuurlijke manier afgebroken.

Photo catalyst

Er is sprake van fotokatalyse als een chemische reactie versneld wordt als gevolg van een gelijkmatige blootstelling aan zowel een stof katalysator als aan licht. Deze reactie kan duizenden tot miljoenen keren versneld worden. Het opvallende van fotokatalyse is dat er sprake is van een gecombineerde blootstelling. Er zal geen significante versnelling van de reactie plaatsvinden bij blootstelling aan slechts één van de factoren.

Easy-to-clean

Eenvoudig onderhoud gecreëerd door unieke combinatie van milieuvriendelijke protectie en dieptereinigings producten.

Eco-friendly

De gehele methode, en dus ook de producten, zijn veilig, watergedragen, op Ph neutrale waarde en bevatten geen gevarentekens. Door te werken met hoog concentraten wordt bespaart op plastic verpakkingen, transport en CO2 uitstoot.

Bacteria proof

Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke bacteriën door celwand open te breken en cytoplasma uit te schakelen waardoor de andere bacteriën zich niet meer kunnen vermeerderen.

Virus proof

Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke virussen door de eiwitlaag middels electron oxidatie uit te schakelen waardoor het geen mens, dier of plant meer kan besmetten.

UV proof

UV Protectie tegen verkleuring en veroudering. Oppervlak wordt beschermd door speciale UV filter. Hierdoor wordt verkleuring/veroudering verminderd.

Smog proof

Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke stoffen/gassen die smog veroorzaken door middel van electron oxidatie aan het oppervlak in de buitenlucht.

Odour proof

Vervelende geuren ontstaan door schimmels en bacteriën die na reiniging vaak in het oppervlak aanwezig blijven. Door 24/7 actieve protectie en specifieke reiniger wordt dit voorkomen.

NOx/VOC proof

Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke stoffen/gassen zoals NOx en VOC door middel van electron oxidatie aan het oppervlak in de buitenlucht.

Fungi proof

Permanente 24/7 ontmanteling van schadelijke schimmels door electron oxidatie waardoor schimmels worden uitgeschakeld.

Dust proof / Anti-static

Oppervlak wordt antistatisch waardoor het minder stof aantrekt of vasthoudt.

Dirt proof

Protectie die alle organische vervuilingen actief 24/7 tegengaat. Oppervlak wordt easy to clean. Vuil zal niet in de poriën meer aanhechten en is met ons onderhoudsmiddel gemakkelijk te verwijderen.

Algae proof

Permanente 24/7 ontmanteling van algen door electron oxidatie. Hierdoor wordt bij de bron het probleem voorkomen.

Air cleaning

Door electron oxidatie wordt 24/7 schadelijke stoffen/gassen zoals VOC-emissies, de uitstoot van vluchtige organische componenten die het gezonde binnenklimaat van woningen of gebouwen kunnen beïnvloeden, onschadelijk gemaakt.