Reinasan

Buiten protectie

Objecten die worden blootgesteld aan weersinvloeden zoals UV-licht, luchtvervuiling en temperatuurschommelingen hebben het vaak zwaar te verduren. Onze oplossingen verlengen de levensduur van elk object en materiaal soort, zowel binnen als buiten. Ervaar onze blijvende (24/7) bescherming nu zelf.

Beschermt oppervlaktes

Waarom buiten protectie

Door objecten blijvend preventief te beschermen, blijven ze schoner, langer in nieuwstaat en wordt de levensduur verlengd en bespaart u op de kosten.

Economisch

Financiële voordelen

Alles is onderhevig aan vervuilingen en veroudering. Met geregeld onderhoud, zoals schoonmaken, zijn grote investeringen gemoeid, vooral bij gebouwen en andere bouwobjecten. Door de Reinasan methode toe te passen, kan hier eenvoudig op worden bespaard.

Esthetisch

Visitekaartje

De gevel van kantoor, zonwering, kozijnen… de entree van het gebouw is uw visitekaartje.
Veroudering, verkleuring en aantasting worden veroorzaakt door vervuilingen zoals algen, mossen, schimmels of luchtverontreiniging. De Reinasan methode biedt de oplossing. 

Ecologisch

Milieuvriendelijk

De Reinasan producten zijn milieu vriendelijk. Het zijn katalysatoren die op een natuurlijke en actieve manier werkzaam zijn. Geen zware chemicaliën, chloorverbindingen of het gebruik van alcohol.
Doordat we met pH neutrale biologisch afbreekbare middelen werken, kunnen ze eenvoudig, snel en veilig worden aangebracht.

Luchtzuiverend

Verander uw gebouw in een bos!

Over extra functionaliteiten gesproken; Objecten beschermd met Reinasan zuiveren de lucht.

Een object (beton façade), behandeld met Reinasan buiten protectie, van 25.000 M2 gelegen op een perceel van 14.000 M2 zuivert de lucht zoals 1.785 volwassen rode Esdoorn bomen dat doen! Deze volwassen Esdoorns (25 jaar oud) bestrijken normaliter een oppervlak van 207.000 M2. Dat zijn 32 voetbalvelden.

Reinasan

Veel gestelde vragen

Verschillen in o.a. garantie en werkende eigenschappen

We garanderen 10 jaar

Nee, alleen partners welke specifieke training hebben gehad

Bijna alle bescherm en impregneer producten zijn passief dus doen niets met de vervuiling zelf, enkel dan alleen waterafstotend. Onze protectie heeft een actieve functie die 24/7 werkt en vervuiling omzet in milieuvriendelijke en afbreekbare stoffen. Ook doordat het behandelde oppervlak antistatisch is geworden en het rain-wash-effect blijven oppervlaktes schoner. Daarmee creëren we duurzaam schone oppervlakken. De protectie functioneert tot diep in de poriën (op Nano-niveau) van het oppervlak

Andere vraag? Neem contact op.

Duurzame technologie

Onze missie

Onze ambitie is een duurzame wereld. Door onze partners wordt de Reinasan methode inmiddels veelvuldig ingezet. Wij hopen van harte dat we meer nieuwe partners mogen verwelkomen, zodat de groene voetafdruk zich blijft verspreiden.

Neem contact op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.