Reinasan

Akoestische panelen en wanden protectie

Akoestische panelen of wanden zijn niet de meest makkelijke oppervlak soorten om te reinigen. En zelfs extra gevoelig wegens de absorberende functie. Huidvetten, koffie en uiteraard wijn zijn een serieus probleem voor deze stoffen. Reinasan biedt hiervoor de oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkeld systeem beschermd alle soorten akoestische panelen en wanden. Door het toepassen van Reinasan 24/7 actieve Protectie worden extra functionaliteiten aan het object/product toegevoegd. Zo zijn vlekken, met het beschikbare pH neutrale onderhoudsmiddel, gemakkelijk te verwijderen. Stofdeeltjes worden niet meer aangetrokken en blijft het esthetisch langer mooi. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De beschermings- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid van 5 jaar. Het is geschikt voor nieuw en of bestaand materiaal en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Onze nieuwe partner, agent of distributeur worden? Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wordt jij onze nieuwe distributeur?
Neem contact met ons op voor meer informatie.