Reinasan

Akoestische panelen en wanden protectie

Akoestische panelen of -wanden zijn niet de meest
makkelijke oppervlakken om te reinigen. Hun open, absorberende structuur maakt ze extra gevoelig. Huidvet, koffie en/of wijn vormen een serieus probleem voor dergelijke oppervlakken.
Reinasan biedt hiervoor een permanente oplossing.

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle soorten akoestische panelen en -wanden. Door toepassing van Reinasan 24/7 actieve Protectie, worden extra kwaliteiten aan het behandelde oppervlak toegevoegd. Daardoor zijn vlekken met het PH-neutrale onderhoudsmiddel, makkelijk te verwijderen. Stof en vuil wordt afgestoten en het oppervlak blijft langer esthetisch mooi. Kijk hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor fabrikanten zowel als voor agenten en/of dealers van producten / objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en zorgt voor een win-win situatie voor zowel
onze partners als voor de eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De beschermings- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid van 5 jaar. Het is geschikt voor nieuw en of bestaand materiaal en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Wordt jij onze nieuwe distributeur?

Ben jij overtuigd en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Neem contact met ons op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.