Reinasan

(Kantoor) meubels protectie

Heb je enig idee hoe vaak een bureaustoel wordt gereinigd? Wist je dat het water dat gebruikt werd om een 4 jaar ‘oude’ bureaustoel te reinigen, net zo donkerbruin is als een dubbele espresso! Meubels worden eerder vervangen omdat ze sterk vervuild zijn, dan vanwege een slechte zitkwaliteit. Dit is vaak onnodig. Reinasan kan hiervoor een oplossing bieden

Duurzame bescherming

Reinasan protectie

Het door ons ontwikkelde systeem beschermt alle soorten kantoormeubilair. Door toepassing van Reinasan protectie worden extra kwaliteiten aan het behandelde object/product toegevoegd, waardoor het makkelijker gereinigd en onderhouden kan worden. Het blijft zo langer mooi en behoudt de frisheid en uitstraling zoals bij nieuwstaat. Klik hieronder en ontdek hoe het Reinasan systeem werkt.

SAMENWERKEN​

Voor wie is Reinasan protectie bedoeld?

Reinasan is er voor zowel fabrikanten, agenten als dealers van talloze producten en objecten. Het Reinasan systeem kan in verschillende schakels van een supply chain worden toegepast en creeërt een win-win situatie voor zowel partner als eindgebruiker.

Wat levert Reinasan protectie op?

Partner worden en daarmee gebruik maken van het Reinasan Systeem biedt voordelen voor zowel de partner zelf als de eindgebruiker van diens producten. Hieronder alle voordelen op een rij.

Partner voordelen

(Eind)gebruiker voordelen

Product voordelen

Garantie

Safe by design

De beschermings- en onderhoudsmiddelen hebben geen negatieve effecten hebben op bestaande eigenschappen van de stoffen of materialen. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op de aantoonbare werking en duurzaamheid. Het is geschikt voor nieuw en of bestaand meubilair en er is geen belemmering wanneer de behandeling na de garantieperiode opnieuw aangebracht wordt.

Reinasan

Bekijk de kracht van Reinasan

Partner worden? Neem contact op met onze distributeur.

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
(Office) furniture protection
Werkgebied NL/BE

Gebruiksaanwijzing

Meubel voorzien van Reinasan Protectie en zelf een vlek verwijderen? Gebruik de button hieronder om meer informatie te krijgen over onder andere de gebruiksaanwijzing en een instructie video.