Reinasan

Binnen protectie

Het Reinasan systeem zorgt voor het vlekvrij houden van oppervlakken en de reductie van nare geurtjes op eenvoudige wijze. Dit alles met minimaal onderhoud en verlenging van de levensduur van producten. Ervaar onze blijvende bescherming nu zelf.

Beschermt oppervlaktes

Waarom binnen protectie

Onze interieur protectie zorgt voor een permanente bescherming van alle oppervlaktes binnenshuis. Zo voorkomt u eenvoudig organische vervuiling, vlekken, verkleuring, schimmels en onaangename geurtjes.

Besparend

Total Cost of Ownership

Door het aanbrengen van onze producten behouden materiaalsoorten en objecten langer hun oorspronkelijke uitstraling en gaan ze langer mee. Door alle kosten en besparingen op een rijtje te zetten krijgt u snel inzicht in de voordelen.

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen

Hardnekkige vlekken, residu opbouw, slipgevaar of vuil opbouw kunnen eenvoudig worden voorkomen door het gebruik van onze interieur protectie.

Eenvoud

Less is more

De interieur protectie bevat meerdere sterke eigenschappen. Zo heeft het een hoge krasvastheid en de werking is tot wel 5 jaar gegarandeerd. Het product is op waterbasis, niet zichtbaar en veilig voor oppervlak en gebruiker. De objecten die zijn behandeld, worden met een serienummer geregistreerd, waardoor altijd te achterhalen is wanneer het is aangebracht en of u nog garantie heeft.

Reinasan

Veel gestelde vragen

Alle stofsoorten voor ”binnen” gebruik

Licht (kunstmatig of zonlicht) is nodig om de 24/7 werking te kunnen garanderen

Daar adviseren wij onze Deep Cleaning producten voor

Slipgevaar wordt vaak veroorzaakt door residu- en vuilopbouw. Door de protectie kan vuil niet hechten en middels de onderhoudsmiddelen vindt er geen residuopbouw plaats

Ja en nee. Ja; het kan maar dan kunnen we geen garantie geven wegens eventuele opbouw van vuil en of residuen

Andere vraag? Neem contact op.

Duurzame technologie

Onze missie

Effectief en duurzaam een blijvende, hygiënische omgeving creëren op een eenvoudige manier, dat is onze missie. Door de permanente werking van onze middelen en methoden wordt desinfectie aanbrengen op regelmatige basis overbodig. Hierdoor kan een enorme winst worden behaald op transport, plastic afval, productieprocessen en opslag. Zo werken wij samen met onze partners en dienstverleners aan een schoner milieu.

Neem contact op

Contactform

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.